اقداماتی توسط برخی مسئولان دولتی انجام میشود که اصلاً ما توقع نداریم، باید مشکلات را ریشهای پیگیری کرد. الان در حوزه زنان، ما مشکلات عدیدهای داریم؛ رشد طلاق در کشور به نسبت کاهش آمار ازدواج و اینکه ۱۲درصد زنان مطلقه زیر ۲۰سال هستند...
به گزارش گلستان ما ، حجت الاسلام محمدتقی رهبر ، امام جمعه موقت اصفهان در جلسه هفتگی انصارحزبالله در ۱۰ خردادماه سال جاری در خصوص وضعیت فرهنگ و غلبه تفکرات لیبرالی در این حوزه سخنانی ایراد نمود که متن آن در ادامه مي آيد:
اسارت فرهنگ در نگاه لیبرالیستی
بحث، مسئله فرهنگ و اسارت فرهنگ در تفکر لیبرالیستی است. سرنوشت فرهنگ با حاکمیت یک نگاه مبتنی بر احساس مسئولیت کم و ساده انگاری به کجا انجامید؟ و اصولاًجایگاه فرهنگ کجاست؟ به خصوص در جمهوری اسلامی که مبنایش فرهنگی است، جمهوری اسلامی که امام فرمود؛ نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر. و حتی باید گفت در جمهوری اسلامی باید اسلام مبنا باشد و نباید نگاه چپ و راست داشت. اسلام برای خودش یک مکتب و آرمان است، استقلال فرهنگی این است که قوانین ما و فرهنگ ما و دانشگاه ما طبق موازین اسلامی باشد.
اصلاً مشروعیت نظام ما از اسلامیت است. اصل سوم قانون اساسی می گوید که دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای نیل به اهداف کرامت و آزادگی انسان و قسط و عدل و همبستگی ملی با پیاده کردن اصل دوم از تمام امکاناتش بهره ببرد تا، محیط مساعدی فراهم کند که فضایل اخلاقی در دانشگاه، فرهنگ ، رسانه و کلاً جامعه رشد کند. یعنی برای رشد فضائل اخلاقی بر اساس ایمان و مبارزه با کل مفاسد اخلاقی، محیط مساعدی را شکل بدهد.
رشد اخلاق در گرو مسئولان ارزشی است، نه لیبرال
محیط مساعد نیاز رشد است. یقیناً اگر این محیط برای بدیها مساعد شود ، رذائل در جامعه افزایش می یابد و اگر محیط برای خوبیها مساعد شد ،آنوقت باید شاهد رشد و تعالی جامعه بود. و خوشحال بود که جامعه ما بر مبنای اسلام و قانون اساسی است. لذا باید برای رشد زمین ، زمین را مساعد کنیم که بذر رشد خوب و نیکو داشته باشد.
ما می گوییم چرا در جامعه ما فساد و هنر مبتذل و بدپوششی زیاد است؟ این محیط مساعد را چه کسی باید برقرار کند؟ چه کسی باید برخورد کند؟
مثلاً با فلان پاساژ در غرب تهران که انواع لباسهای زیر و روی زنانه را مردها می فروشند، چهکسی باید برخورد کند؟ به یک مورد از این فروشگاهها برخورد کردم و به نیروی انتظامی زنگ زدم و تذکر دادم. منظور این است همه وظیفه داریم. الان مانکن ها دارند در خیابان به طور زنده راه می روند! برای محیط دانشگاه باید افراد صالح را بفرستیم نه آدمهای لیبرال را و آنهایی که در فتنهی۸۸ فعال بودند. لذا این باغبان است که می تواند محیط را مساعد بکند.
دولت، قانون عفاف و حجاب را اجرا کند
مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی موجود است؛ دریکی از مصوبات این شورا که در حکم قانون است آمده که ۲۶ دستگاه دولتی و غیر دولتی موظفند برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب کار کنند ، اعم از مجلس و وزارت اطلاعات و وزرات علوم و ارتباطات، اقتصاد ودارایی، وزارت ارشاد، شهرداری و ستاد امر به معروف تا سازمان ملی جوانان ، بسیج و مدیریت و سازمان زنان و...
حضرت امام فرمود مصوبات شورای انقلاب فرهنگی قانون است، ولی کسی رعایت نمیکند، چرا؟! الان کسی بخواهد فردی را امر به معروف بکند سرنوشت شهید خلیلی را بر سر او می آورند! گران فروشی و رشوه و مواد مخدر و فساد و قاچاق کالا و فساد مالی (که آقا فرمود دزد دزد نگویید عملاً بروید در گود) همه این معضلات به ریشه فساد فرهنگی برمی گردد. ما نمیگوییم کشور ما فاسد است، اما فساد دارد ما میگوییم مدیریت های ما باید اصلاح شود.
این ملت بزرگی که با تمام هستی ومشکلاتش در همه صحنه ها حاضر میباشدو فشارهایی مثل گران شدن نان در عرض دو ماه و گران شدن هزینه برق و آب را تحمل کرده است؛ این ملت بزرگی که پیوند ناگسستنی با امام دارد، این ملت از شما چیزی نمی خواهد جز رعایت قانون و ارزشهای اسلامی.
توپ را در زمین علماء قم میاندازند که باید معضلات فرهنگی را آنها درست کنند ، آیا وزارت ارشاد و سینماها، نیروی انتظامی و غیره در دست علماء است؟ آیا دانشگاهها و ادارات در دست علماء است؟ مدتی قبل روحانی با تعدادی از علماء دیدار کرد وعلماء به ایشان گفتند : شما از خانواده روحانیت و علما هستید اینکه گفته اید پلیس باید قانون را اجرا کند و مجری احکام اسلام نیست، تفکر یک حوزوی نیست. این حرفها به یک روحانی آن هم رئیس جمهور نمی خورد. الان دغدغه های علما و مردم زیاد است.
نگاه دولت باید به دلسوزان باشد و نه مرفهان
در جامعه دو قشر عام و خاص داریم. در نامه ای که امام علی (ع) به مالک اشتر نوشت فرمود: مالک! مردم دو دسته عام وخاص هستند ، عدّهای عام بینام و نشان هستند و یک عدّه هم خواص و مرفهین می باشند، ای مالک ! شما مردم عام را نگه دار. اینها هستند که در جنگ و سختیها به شما کمک میکنند.
امام فرمود بروید در کوچه های بالای شهر بگردید اگر کسی بچه اش شهید شده به من بگویید ولی در پایین شهر مردم در راهپیمایی و تظاهرات پشتیبان ولی فقیه هستند.
البته یک عده خاص هستند که به دنبال قلیان و غیره هستند.
حرفی که من به دولتی ها و مسئولین دارم این است که بروید نامه امام علی(ع) به مالک را بخوانید که وظایف نظام را چگونه تعریف می کنند و مردم را چگونه باید دید.
حضرت آقا چندبار با مسئولین نشسته و گفتهاند که من نگران فرهنگ هستم، فرهنگ در حجاب و سینما و غیره مشکل دارد، این مسئولیت را قبل از هرچیز قرآن کریم بر عهده حکومت گذاشته است، نهی ازمنکر وظیفه حکومت است و نباید اجازه داد افرادی که ارزشهای اسلامی از جمله حجاب را زیرپا می گذارند به ناهی از منکر گستاخی و اهانت نمایند.
در اصل سوم قانون اساسی دولت را موظف میکند با کلیه مظاهر فساد برخورد کند، کسی که بیحجاب و یا بدحجاب میگردد، این شخص یک فساد آشکار انجام داده است. اگر یک مریض با بیماری مثلاً وبا به محیطهای اجتماعی بیاید، باید جلوگیری کرد، حالا این فسق آشکار که جوانان ما را خراب میکند نباید جلویش گرفته شود؟
یک حریم خصوصی داریم و یک حریم عمومی. در حریم عمومی همه هستند و اکثریت مردم همین کسانی هستند که صاحبان انقلاب هستند، تفکر لیبرالی از غرب گرفته شده و آنجا هرکسی هرکاری که می کند آزاد است!
لذا بالابردن سطح آگاهی عمومی در همه زمینهها با استفاده از رسانه های عمومی ، ضروری است. از همین صداوسیما باید پرسید که چند برنامه برای پیاده کردن سبک زندگی اسلامی و ایرانی پخش کرده اند؟ همه اش با فیلم های مختلف مردم را سرگرم می کنند، محیط و فضا را باید مناسب و مساعد کرد. وقتی اجازه می دهید دختر آرایش کرده با وضعیت زننده به دانشگاه بیاید و کنار پسر جوان بنشیند، نباید انتظار داشت در چنین فضایی اصلاحی صورت گیرد.
حجاب پرچم اسلام است، این را احیاء کنید
ما بدخواه دولت نیستیم ، ما خیر خواه این دولت هستیم. در مالزی که ما قبولش هم نداریم آمده اند یک مرکز حجاب و قرآن بین المللی را تأسیس کردهاند. ما باید این کار را می کردیم ، حالا آنها می گویند ما برای حجاب اسلامی مرکزیت ایجاد کرده ایم. مایه خجالت ما نیست؟ یقیناً اگر حکومت احساس مسئولیت بکند میتواند و می شود وضعیت حجاب و عفاف را سروسامان داد، به شرط اینکه دولتیان و مسئولان بخواهند.
چند وقت پیش یکی از همین خارجیها (آمریکاییها) آمده بود ایران، او با دیدن خیابانهای تهران گفته بود: «ایران دارد کم کم درست می شود و حجاب ها کم کم دارد کم می شود.» این هشدار است به مسئولان!
فرهنگ حجاب تابلوی اسلام است که حضرت زینب(س) پرچمش را بلند کرده است. مصوبه شورای انقلاب فرهنگی باید اجرا شود. حکومت نمیتواند از خودش سلب مسئولیت کند ، بله علماء هم باید در این زمینه کار کنند و اخیراً در قم تذاکراتی هم داده اند.
مشکل اصلی زنان ورود به ورزشگاهها نیست!
امّا اصل کار به عهده دولت است که باید عرض کنیم: آقایان دولتی والله و تالله معضلات فرهنگی داریم؛ یک مقدار به تودهی مردم اهمیت بدهید و لیبرالها را کنار بگذارید. امام علی(ع) فرمودند بگذارید یک عده بدشان بیاید؛ شما خوب کار کنید، راهکارهمان است که قانون میگوید.
اقداماتی توسط برخی مسئولان دولتی انجام میشود که اصلاً ما توقع نداریم ، باید مشکلات را ریشه ای پیگیری کرد. الان در حوزه زنان ، ما مشکلات عدیدهای داریم؛ رشد طلاق در کشور به نسبت کاهش آمار ازدواج و اینکه ۱۲درصد زنان مطلقه زیر ۲۰سال هستند ، اینها مشکل جامعه هستند و نه برنامه هایی که برخی به بهانه زنان دنبال می کنند و هیچ لزومی هم ندارد، معاونت امور زنان رئیسجمهور با ترکیه ای ها گفتگو کردهاند برای رعایت حقوق زنان! در صورتی که ما اصلاً ترکیه را قبول نداریم ، کدام تجربه ی مثبت ترکیه را می خواهند برای ما به ارمغان بیاورند؟!
حکومت مسئول رزق و عزت و فرهنگ جامعه و مبارزه با منکرات است و نمی تواند فقط یک کار را قبول کند و دیگر موارد را کنار بگذارد و تمام توجهات را روی یک مسئله بگذارد. طلاق، فقر و گرفتاری آنگونه است حالا یک عده می آیند می گویند چرا زنان در ورزشگاه ها نمی توانند بیایند؟! که پا و سینه لخت مردان را ببینند، آیا مشکل جامعه زنان واقعاً این است؟! مشکل جامعه زنان فقط ورود به ورزشگاه است؟ مشکل اساسی این است؟! مشکلات جامعه بیکاری است ، گرانی و ازدواج و غیره است.
این جلسه، جلسه مخالفت با دولت نیست، همه میدانند که حزب الله در سراسر کشور دلسوزترین نسبت به دولت ها هستند و نه این افراد بی بند وبار و روانی که ماشین های میلیاردی وارد می کنند.
راهکار حل مشکلات فرهنگی دو قسم است ؛ یک قسمت آن به عهده مردم است و آن تذکر دادن و امربه معروف و نهی ازمنکر است و یک قسمت دیگر آن به عهده دولت و دستگاههای حکومتی است مثل: دانشگاهها ، ادارات، آموزش وپرورش ، رسانه ملی و... مسئولان نباید از تذکرات برنجند و منتقدان را بی سواد و ... خطاب کنند ، همه باید در چارچوب شرع مقدس و قانون حرکت کنیم .
راهکار مقابله با زیادهخواهی غرب اتکا به داخل است
حجتالاسلام رهبر در ادامه سخنان خود به موضوع سیاسی روز کشور و مذاکرات هسته ای اشاره ای کرد و گفت : قرار بود تولید داخلی را حمایت کنیم، چرا صنعت ما را زمین می زنند؟ و تولید داخلی ما روز به روز خراب می شود؟ بیایید تکیه به داخل کنید، تولید داخل را دریابید، نظرات مردم خودمان را دریابید، مطمئن باشید این مذاکرات اگر بخواهد عزًتمدانه باشد به نتیجه نمیرسد، آنها بمباران تبلیغاتی می کنند و فشار سیاسی می آورند.
آقایان به لبخند آنها نگاه نکنند این همان دستکش مخملی است که دست چدنی زیر آن است. اگر حمایت رهبر نبود و توی خیابان آمدن ملت نبود معلوم نبود که به کجا می رسیدیم ؟! ما چه بدست آوردهایم؟ و در مقابل چه تعهداتی دادهایم ؟! حرف رهبری باید نصب العین باشد در همه موارد. آقایان دولت و یا مجلس و دیگر دستگاهها فکر نکنند که عقل کل هستند ، خارج این گود هم علماء و دانشگاهیان و توده ی مردم و دلسوزان نظام هم هستند. مسئولان کاری کنند که این پشتیبان عظیم بماند.
اگر مسئله هستهای حل شد دشمنان میخواهند بروند سر حقوق بشر و مسائل نظامی از این قبیل غلط ها که بعضی می گویند و هرروز یک بازی سر ما در بیاورند. البته دولت و مردم و رهبری بر دهان آنها می زنند که مدوام دم از گزینه روی میز و زیر میز می زنند.
مسئولین باید تابع قانون باشند و مجلس نیز باید نظارت کند تا مسئولین سرپیچی نکنند، برخی از تفکرات مسئولین باید عوض شود. باید در بین مردم بیایند و حرف مردم را بشنوند ، دغدغه های اصلی مردم را ببینند که چه هست ، و به آنها عمل نمایند.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
فکری برای فردا :اگر مسئولین و متولیان امر امروز کوتاه بیایند از چند وقت بعد فدراسیون های جهانی خواهان حضور مردان در ورزشگاه های زنان خواهند شد .آن وقت چه می کنید .لطفا همین امروز محکم بایستید .