کانونهای قدرت و ثروت را بعنوان جریاناتی می شناسند که تحت یک ائتلاف سیاسی اقتصادی نانوشته بلحاظ گفتمانی بطور کلی منکر و نفی کننده عدالت و مبارزه با فساد هستند و عمدتا مطامع خود را از طریق انتخابات و نامزدهای انتخاباتی سفارشی با بهره گیری از پولهای کثیف و فریب رسانه ای تامین می کنند .
به گزارش گلستان ما، کانونهای قدرت و ثروت را بعنوان جریاناتی می شناسند که تحت یک ائتلاف سیاسی اقتصادی نانوشته بلحاظ گفتمانی بطور کلی منکر و نفی کننده عدالت و مبارزه با فساد هستند و عمدتا مطامع خود را از طریق انتخابات و نامزدهای انتخاباتی سفارشی با بهره گیری از پولهای کثیف و فریب رسانه ای تامین می کنند .
بزرگترین تهدید این جریانات، اختلال در روند و فرآیند مشارکت آگاهانه مردم در تعیین سرنوشت اجتماعی خود و انحراف از انتخاب ۴ساله و تنزل آن به یک پروژه مهندسی یک انتخاب یک روزه است.
تکرار چنین اختلالات و انحراف از انتخاب یاد شده منجر به ناکارآمدی و شیوع فساد و در نهایت ضربه جدی به مشروعیت نظام اسلامی می گردد.
بنابراین دستگاه های نظارتی و اجرایی انتخابات و حتی مجموعه های مردم نهاد می بایست در ایفای وظایف قانونی و رسالت خطیر انقلابی خود در گام دوم ، بطور جدی با کانون های قدرت و ثروت مقابله نمایند.
خوب است که همه بدانند که این کانون های متاثر از تفکرات سیاسی التقاطی لیبرالیستی و سوسیالیستی ، انقلاب هایی از جمله انقلاب هند را با چالش جدی مواجه نمودند.
وعده هایی که هیچ گاه نسبت به فقرا و کوخ نشینان تحقق نمی یابد و آن نظام سیاسی را بر اساس این سلطه گری کاخ نشینان کانون های قدرت و ثروت به ورطه الیگارشی و ترمیدور آن قرار می دهد !
نتیجه آنکه کانون های قدرت و ثروت بزرگترین تهدید علیه اولین انتخابات در گام دوم انقلاب محسوب می شود و این تهدید با ظرفیت دومینویی خود می تواند بر روی دو انتخابات بعدی بشدت تاثیر منفی و ویران کننده ای بجای بگذارد و مردم را از امید و نگاه خوشبینانه به آینده محروم کند.
انتهاي پيام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد