1394-12-11 19:57
3048
0
28344

گفتگو «علی‌محمد خسروی» نخستین شهردار بومی شهر گالیکش + تصاویر

در مصاحبه پیش رو «علی‌محمد خسروی» نخستین شهردار گالیکشی شهر گالیکش از روزهای حضورش در شهرداری سخن می‌گوید.

به گزارش گلستان ما به نقل از نیلکوه، از آذرماه سال 62 که شهرداری گالیکش افتتاح شد تاکنون سید مرتضی حسینی، عباس هاجری، ابوالقاسم خدادادی، علی‌محمد خسروی، سید حسین قاضوی، ابراهیم کریمی، حسینقلی فارسیانی، مهدی خسروی، عبدالقدیر کریمی، مرتضی امینی و علی‌اصغر موسوی به‌عنوان سرپرست شهرداری و یا شهردار بر مسند این نهاد جلوس کرده‌اند.

پیش‌ازاین گفتگوی ما با «سید مرتضی حسینی» نخستین سرپرست شهرداری تحت عنوان "شهرداری گالیکش با 4 نیروی اداری و 5 نیروی خدماتی کار خود را آغاز کرد "، «عباس هاجری» نخستین شهردار گالیکش را تحت عنوان " عباس هاجری: اولین شهردار گالیکش هستم " و «ابوالقاسم خدادادی» را تحت عنوان "گپی کوتاه با «ابوالقاسم خدادادی» شهرداری از جنس مردم" خواندید؛ اکنون گپ و گفت کوتاه ما با «علی‌محمد خسروی» نخستین شهردار گالیکشی شهر گالیکش را بخوانید:

nilkooh1017 1

چهارمین شهردار گالیکش

از اواخر سال ۶۹ تا اواسط سال ۷۵ به‌عنوان چهارمین شهردار گالیکش مشغول خدمت شدم.

شهرداری را از آقای ابوالقاسم خدادادی تحویل گرفتم و به آقای سید حسین قاضوی تحویل دادم.

اولین بودجه شهرداری گالیکش 90 میلیون ریال

یکی سختی‌ها کار ما در گالیکش نوپا بودن شهرداری و نبود منابع درآمدی بود. بودجه‌ی اول شهرداری با 90 میلیون ریال بسته شد که در آن زمان مبلغ مختصری بود.

nilkooh1017 1

گالیکش روستایی که تازه شهر شده بود

گالیکش روستایی بود که تازه شهر شده بود و نیازهای خدماتی زیادی در این شهر وجود داشت. نبود منابع درآمدی، تقریباً دست ما را از هر خدمت قابل‌ملاحظه‌ای بسته بود.

رفع مشکل آب شرب یادگاری‌ام برای مردم گالیکش

در شهرداری سختی فراوانی کشیدم. مردم گالیکش تقریباً حتی آب رودخانه را هم برای مصرف نداشتند. مردم تا نیمه‌های شب منتظر می‌ماندن تا سهمیه آب رودخانه به آن‌ها برسد و با انبار آن در طول روز بتوانند استفاده کنند. اوایل کار مشکل آب شرب گالیکش را برطرف کردیم.

در مدت کوتاه ۲حلقه چاه عمیق در گالیکش حفر شد و سال اول حضورم در شهرداری مشکل آب شرب گالیکش برطرف شد.

نهالی که کاشتیم با گذشته 20 سال هنوز شهرداری از آن میوه می‌چیند

آن زمان اداره شهرداری گالیکش به دلیل کمبود منابع درآمدی بسیار سخت بود. یکی از دغدغه‌های من ایجاد منابع درآمدی پایدار در شهرداری بود.

3 سال مستمر در مجموعه شهرداری گالیکش تلاش کردیم تا با بودجه اندک و دریافت وام از وزارت کشور مجموعه سنگ‌شکن شهرداری گالیکش را راه‌اندازی کنیم. به خواست خدا در روزهای پایانی خدمتم کارگاه به بهره‌برداری و تولید رسید و به منبع پایدار درآمدی طی 20 سال پس‌ازآن تاکنون تبدیل‌شده است.

nilkooh1017 1

در شهرداری سکونت داشتم

آن زمان در خود شهرداری گالیکش سکونت داشتم. ۲۰ سال از گالیکش به تهران مهاجرت کردم و حال یک سالی پس از بازنشستگی در شهر خودم گالیکش سکونت دارم.

مردم شهرداری را یاری کنند

شهرداری‌ها با درآمدهای محلی خودگردان هستند. با توجه به افزایش هزینه‌ها کار کردن در شهرداری بسیار دشوار است. به‌عنوان برادر کوچک‌تر از مردم گالیکش می‌خواهم شهرداری را یاری کنند و بدهی‌ها و عوارض خود را به‌موقع پرداخت کنند تا شهرداری هم بتوان خدمات قابل قبولی ارائه کند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.