1394-09-15 08:11
2431
0
23905

ما باید از تاریخ درس بگیریم / نفوذ دشمن در جنگ ۸ ساله برخی راه بلدان را از مسیر منحرف کرد

در تاریخ دفاع مقدس ، دشمن با نفوذ در بدنه حرکتی رزمندگان باعث منحرف شدن برخی از راه بلدان و خواص شد پس باید از تاریخ درس بگیریم.

به گزارش گلستان ما ، محمد احمدیان در گفتگو با قابوس نامه با بیان خاطره ای از عملیات قادر در کردستان به واژه کلیدی”نفوذ” در جامعه امروز که رهبر معظم انقلاب فرمودند ، اشاره کرد و آن را نمونه ای از نفوذ نامحسوس برای انحراف از مسیر اصلی خواند.

احمدیان تصریح کرد: در این عملیات نیروی نفوذی دشمن بین ستون ها فاصله انداخت و رفته رفته این فاصله بیشتر شد و بعد توانست مسیر ستون را عوض کند و در نهایت باعث شد افراد راه بلد نیز منحرف شوند و با اسارت دو گردان از نیروهای ما کل عملیات از بین رفت.

وی نفوذ دشمن در بین راه بلدان عملیات را مهمترین اقدام دشمن خواند و افزود: اعتماد به فرد جلو و راه بلد در هر ستون دستور حرکت برای عملیات بود و نفرات اول بچه هایی بودند که قطب نما داشتند که متاسفانه دشمن آمده بود و در بین آنان نفوذ کرده بود.

احمدیان با هشدار جدی درباره نفوذ ، عبرت از تاریخ و اتفاقات مشابه چون این عملیات را مهم دانست و اذعان کرد: باید حواس خود را جمع کنیم چرا که نفوذ در بین ما شکل می گیرد و فردی که نفوذ می کند از خودمان است.

کار در کشور ساختار واحد و منسجمی ندارد /خیلی ها باور ندارند دشمن برای خوابیدن ما هم برنامه دارد

راوی ۸ سال دفاع مقدس با بیان این مطلب که متولیان فرهنگی ما ابتدا بر این باور نبودند که دشمن برای ما برنامه ریزی کرده است گفت: یک زمانی حضرت آقا می گفتند تهاجم فرهنگی ،ولی آنها گفتند توهم فرهنگی یعنی خیلی ها باور ندارند که دشمن برای خوابیدن ما هم برنامه دارد و به دنبال نفوذ است و نمی و خواهند قبول کنند که ممکن است نفوذ اتفاق بیفتد.

احمدیان افزود: اگر جامعه ارزشی ما یک اتاق فکر داشته باشد که همه را متحد کند و همه مسائل در آنجا بررسی شود همه مشکلات ما حل می شد
وی معتقد است کار در کشور ساختار واحد و منسجمی ندارد و درگیری های زیاد باعث تخریب کار و مغفول ماندن از مسیر اصلی شده است.

این رزمنده ۸ سال دفاع مقدس با اشاره به نقش امروز جوانان به عنوان افسر جنگ نرم خاطر نشان کرد: به نظر من رزمنده های امروز هم مثل رزمنده های دیروز پای کار هستند و ما باید با محتوا دادن به آنها حق آنها را ادا کنیم که نتوانستیم.

به گفته شهید باکری رزمندگان جنگ سه دسته شده اند/ عده ای برای جبران ۸ سال دفاع مقدس به دنبال دنیا دویدند

احمدیان گفت: بعضی ها فکر کردند ۸ سال در جنگ بودیم و الان ۸ سال از دنیا عقبیم و باید این هشت سال را طوری جبران کنیم و چنان دنبال دنیا دویدند که گردوخاکشان که هیچ ، گذشته هودشان را هم پاک کردند.

IMG_8056

وی افزود: طیفی نیز هنوز دغدغه در وجودشان هست و هراز چندگاهی یک شب خاطره و یادمانی می روند و طیف سوم نیز کسانی هستند که زندگیشان وقف در تفحص کرده اند مانند شهید غلامی رحمت الله علی که بعد از جنگ شهید می شود ، شهید پازوکی و شهید محمودوند . و مجدی پازوکی همیشه می گفت درست است جنگ تمام شده ولی ما نسل جنگیم و نمی توانیم نسبت به نسل خودمان بی تفاوت باشیم.

محمد احمدیان یادآور شد این تقسیم بندی همان حرفی است که شهید باکری در سال های ۶۲ و ۶۳ و در بحبوحه جنگ می گوید و من فکر میکنم امروز این در جامعه ما هست و هرکس می خواهد از رویکرد رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس در دنیای امروز آگاه باشد جمله شهید باکری را بخواند.

برخی از رسانه ها جهت رفع تکلیف ستونی را به نامه شهدا کرده اند

محمد احمدیان انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل بعد را در کنار پیگیری دغدغه های مردم در رسانه ها مهم دانست و اذعان کرد: اگر فرهنگ ما به نسل های بعدی منتقل نشود، شاید هیچ ردی از فرهنگ ما باقی نمانده و راه ابتر بماند.

وی ادامه داد: برخی روزنامه ها و رسانه ها ستونی به نام شهدا دارند که خوب است اما به نظر می رسد جهت رفع تکلیف انجام شده و به آن آنطور که باید پرداخته نمی شود.

این رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اهمیت بازخوانی وصیت نامه شهید علی محمدی اذعان کرد: هیچ کجا ندیدم که روزنامه ای این وصیت را تفسیر کنند و به آن بپردازد رزمنده ای که در معرکه جنگ هیچ پیامی برای ملت خودش ندارد و خطاب به دشمنش می نویسد:
” وای دشمن می دانم روزی مرا در جنوب یا غرب خواهی گشت اما غصه ای به دل راه نده ! اگر خداوند بخواهد اولین نفری که شفاعت می کنم تویی”

احمدیان اظهار کرد: این دید رزمندگان ما بود و بنظر شما با چنین خصوصیاتی چطور می توانیم به دنبال بمب اتم و سلاح هسته ای باشیم؟

IMG_8083

فعالین فرهنگی توفیق محور شده اند

احمدیان گفت: ما هنوز در جنگ به دنبال خیانتکار می گردیم، افزود: عملیات کربلای ۴ پیام بزرگی دارد که حسین خرازی با توجه به اینکه به همه خیانت ها واقف بود با حضورش در عملیات کربلای ۵ پیامی را به نسل امروز ما نشان داد که هرکجا خیانت دیده شد نباید ما هم خیانت کنیم.

روایت گر خاطرات تلخ و شیرین دفاع مقدس با انتقاد از توفیق محور شدن فعالین فرهنگی در کشور گفت: امروز ما توفیق محور شده ایم یعنی هرکسی در صحنه حضور داشت توفیق داشته و اگر کسی نیامد توفیق حضور ندارد.

وی با بیان این مطلب که باید نگاه به موضوع جنگ زیبا باشد اظهار کرد: حضرت زینب(س) با بیان جمله” ما رایت الا جمیلا” زیبا ترین نگاه را در کشته شدن برادرش نشان داد و چون ما معتقدیم جنگ تحمیلی امتداد حرکت عاشورا بوده باید آن را باور داشت و زیبایی های آن را به جوانان منتقل کرد.

فعالین فرهنگی برای خود جامعه هدف در نظر بگیرند

احمدیان تعبیر این موضوع که برخی را شهدا دعوت می کنند و برخی دعوت نمی شوند را نادرست خواند و افزود: این مطلب حکایت از آن دارد که شهدا بین مردم فرق می گذارند و صحیح نمی باشد، باید ما بین مردم رفته و تشنگی این فرهنگ را برای آنها زیبا جلوه دهیم تا باعث شود مردم بیشتر طالب شوند.

رزمنده ۸ سال دفاع مقدس خطاب به فعالین فرهنگی و رسانه ای کشور یادآور شد: باید بیشتر کار شود و بدون توجه به جامعه هدف کار انجام ندهیم، برای خود جامعه هدف در نظر بگیرید.

راوی دفاع مقدس در ادامه به زیباترین لحظات روایت گری خود اشاره کرد و افزود: یکی از قشنگ ترین جلوه ها برای من حضور بچه هایی است که جنگ را ندیده اند ولی بهترین لحظات زندگیشون را بر سر مزار شهیدان سپری می کنند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.