1403-12-02 00:10
180
2
93220
با حضور ۷۰۰ شطرنج‌باز انجام شد؛

درخشش شطرنج‌بازان گلستانی در مسابقات بین‌المللی

بیست و یکمین دوره رقابت‌های بین‌المللی شطرنج کاسپین کاپ با حضور بیش از ۷۰۰ شطرنج‌باز از ایران و ۱۶ کشور خارجی در منطقه آزاد انزلی با درخشش گلستانی‌ها برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، بیست و یکمین دوره رقابت‌های بین‌المللی شطرنج کاسپین کاپ از ۲۲ لغایت ۳۰ بهمن‌ماه با حضور بیش از ۷۰۰ شطرنج‌باز از ایران و ۱۶ کشور خارجی در مرکز همایش‌های بین‌المللی منطقه آزاد انزلی برگزار شد. این رقابت‌ها که یکی از معتبرترین مسابقات بین‌المللی شطرنج در ایران به شمار می‌رود، شاهد حضور بازیکنان قدرتمندی از سراسر جهان بود که در رده‌های مختلف به مصاف یکدیگر رفتند.  

در این مسابقات، شطرنج‌بازان گلستانی با عملکردی درخشان موفق به کسب عناوین برتر شدند. نیاوش زنگی، نماینده شایسته گلستان، در رده زیر ۱۰ سال توانست با نمایش بازی‌های هوشمندانه و برنامه‌ریزی دقیق، مقام نخست را کسب کند و همچنین ۶۱ واحد به ریتینگ جهانی خود بیفزاید. این موفقیت نشان‌دهنده استعداد درخشان وی در عرصه شطرنج است که می‌تواند نویدبخش آینده‌ای درخشان برای او باشد.  

همچنین آوش شرفی، دیگر نماینده استان گلستان، در رقابت‌های ریتینگ زیر ۱۶۰۰ توانست مقام برتر را از آن خود کند. او با ارائه بازی‌هایی جذاب و پرقدرت، ۹۷ واحد به ریتینگ خود اضافه کرد و جایگاهش را در میان بازیکنان این رده بهبود بخشید. این موفقیت‌ها نشان‌دهنده سطح بالای آمادگی و توانمندی شطرنج‌بازان گلستانی در رقابت‌های بین‌المللی است.  

حضور پرقدرت و موفقیت‌آمیز شطرنج‌بازان ایرانی، به‌ویژه نمایندگان استان گلستان، در رقابت‌های بین‌المللی کاسپین کاپ، گواهی بر استعدادهای ناب و تلاش مستمر این ورزشکاران است. این نتایج درخشان می‌تواند انگیزه‌ای مضاعف برای دیگر شطرنج‌بازان جوان کشور باشد تا با پشتکار و تمرین، مسیر موفقیت را طی کنند و در میادین بین‌المللی بدرخشند.  

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.