1404-01-24 09:47
135
0
93728
 سیلی سختی که فراموش نمی‌شود؛

 وعده صادق آبی بر آتش دشمنان ایران

 وعده صادق و لرزه در تلاویو باعث تغییر معادلات سیاسی و نظامی به نفع جمهوری اسلامی ایران شد و شاید اگر امروز آمریکا پای میز مذاکره آمده به واسطه چنین قدرتی است.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران را باید آغاز تحولات نظامی بدانیم که باعث شد نشان دهد جمهوری اسلامی ایران در منطقه دست برتری دارد.

 چرا که در پاسخ به این اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی جمهوری اسلامی ایران حمله پهپادی و موشکی را علیه اراضی اشغالی انجام داد که در نوع خود بی‌نظیر بود.

 پیامد این حمله موشکی و پاسخ خفیف رژیم صهیونیستی پس از تنبهی جمهوری اسلامی ایران نشان داد که ایران اسلامی هرگز در برابر رژیم صهیونیستی شکست نخواهد خورد و شرارت‌های این رژیم در منطقه بی‌پاسخ نمی‌ماند.

 از سویی دیگر باتوجه‌به آنکه جنایات رژیم صهیونیستی دل هر مسلمانی را به درد آورده بود این حمله موشکی باعث شد که ایران اسلامی در دل مسلمانان جهان محبوب شود و پرچم جمهوری اسلامی درحالی‌که توسط برخی از مزدوران جهان غرب و گروهک‌های منافقین در آن زمان مورد بی‌حرمتی قرار می‌گرفت در جای‌جای جهان به همراه پرچم فلسطین به اهتزاز درآمد و این مسئله نشان از محبوبیت ایران اسلامی داشت.

 از سویی دیگر این اتفاق باعث پودر شدن اتاق‌های بلورین جنگ روانی دشمن شد که از ایران اسلامی یک کشور ضعیف نشان می‌داد و پس از این حمله دیگر آن‌ها حرفی برای گفتن نداشتند و این مسئله باعث تقویت حس میهن‌دوستی در بین همه اقشار مختلف جامعه و اقوام ایرانی شد.

 مواضع شفاف علمای دینی اهل‌سنت و تشییع و حضور مردم در جشن عملیات وعده صادق حتی در زمان اجرا بدون ترس از آنکه رژیم صهیونیستی بخواهد واکنشی نشان دهد بیانگر آن بود که ایران اسلامی در برابر این رژیم پلید مصمم‌تر از همیشه است و چه‌بسا اگر در آن زمان این رژیم دست از پا خطا می‌کرد پاسخی محکم‌تری از ایران اسلامی در ابعاد بزرگ‌تر دریافت می‌کرد و شاید این مسئله باعث بازدارندگی این رژیم صهیونیستی از پاسخ به جمهوری اسلامی ایران شده بود.

 برای اینکه این شکست مفتضحانه رژیم صهیونیستی در جهان در برابر قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران پوششی داده شود شاید این رژیم تصمیم‌گرفتن که در یک اقدام ناجوانمردانه توسط عوامل مزدور خود دست به ترور شهید اسماعیل هنیه بزند که این مسئله باعث شد که عملیات وعده صادق دو نیز اتفاق بیفتد که باعث به لرزه افتادن تلاویو شد.

 اقتدار جمهوری اسلامی ایران و حسن اعتماد مردم به این نظام را پس از این عملیات می‌توانیم به‌خوبی درک کرد و لذا پس از شهادت سید حسن نصرالله در یک نظرسنجی تلویزیونی ۹۶ درصد مردم خواهان پاسخی قوی‌تر و ابعاد حمله بزرگ‌تر موشکی به رژیم صهیونیستی شدند.

 لذا شاید اگر امروز ما در میز مذاکره می‌نشینیم و با آمریکا گفته گو می‌کنیم نیز برگرفته از این اقتدار و قدرت جمهوری اسلامی ایران باشد، چرا که اگر دشمنان این نظام و انقلاب پس از هشت سال دفاع مقدس تصور می‌کردند می‌توانند با جنگ نظامی این انقلاب را منهدم کنند بی‌شک لحظه‌ای تردید نداشتند.

 عدم توان کسانی که خود را ابرقدرت جهانی می‌دانند در برابر قدرت موشکی و پهپادی ایران اسلامی به همراه توان نظامی باعث شده که آمریکا و جهان استکبار قدرت ایران اسلامی را در منطقه بپذیرند و خواهان پایین آوردن سطح تنش با جمهوری اسلامی ایران در منطقه باشند.

 اما این عملیات ابعاد دیگری نیز داشت، نخست باید این عملیات را نقطه عطفی در بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران بدانیم، در این راستا آخوند عبدالحی میرزاعلی، امام‌جمعه اهل‌سنت آق‌قلا می‌گوید این عملیات باعث شد که هیمنه رژیم صهیونیستی لگدمال شود.

 میرزاعلی بیان کرد: حضور گسترده مردم پس از این اتفاق در میادین شهر به‌پاس قدردانی از نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح بود و این مسئله باعث دلگرمی فرزندان جمهوری اسلامی ایران در رویارویی با رژیم صهیونیستی شد.

 وی افزود: به‌عنوان یک طلبه حمایت قاطع خود را از نیروهای مسلح اعلام کردیم و این عملیات غرورآفرین باعث شادی دل مردم ایران شد.

 البته در آن زمان بسیاری از علمای اهل‌سنت، ائمه جمعه و اقشار مختلف مردمی نیز در بیانیه‌ها مختلف و دعوت به اجتماع حمایت خود را از این عملیات غرورآفرین نشان دادند.

 اما این حمله کمرشکن جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی واکنش‌های مختلفی را در جهان به همراه داشت، مردم فلسطین در همان لحظه وقوع این حمله با شعار الله‌اکبر و جشن خیابانی نسبت به این حمله واکنش نشان دادند که در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی وایرال شد.

 پس از این عملیات سازمان ملل که همواره پشتیبان رژیم صهیونیستی بود دو طرف را دعوت به آرامش کرد و در بیانیه‌ای دبیرکل سازمان ملل متحد نسبت به «خطر واقعی گسترش تنش ویرانگر منطقه‌ای» هشدار داد.

 گوترش در بیانیه‌ای خواستار توقف فوری مخاصمات شد. دبیرکل سازمان ملل تأکید کرد که مکرراً گفته است «جهان نمی‌تواند جنگ دیگری را هم تحمل کند».

 در آن زمان شهید امیر عبدالهیان با دفاع جانانه از جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل بیان کرده بود که رژیم صهیونیستی از خویشتن‌داری ایران اسلامی پیام اشتباهی دریافت کرده بود و مواضع جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر تشریح کرد.

 گرچه کشورهایی مثل فرانسه و انگلیس از رژیم صهیونیستی جانب‌داری کردند؛ اما حمایت کشورهای منطقه از یمن، عراق و لبنان دلگرم‌کننده بود و سران کشورهای عربی را که در سالیان گذشته مدعی حمله به جمهوری اسلامی ایران و دنبال تنش با کشورمان بودند را به فکر فروبرد و کشورهای اروپایی حامی اسرائیل را به تکاپو انداخت تا از گسترش تنش‌ها از سوی رژیم صهیونیست جلوگیری کنند.

 از سویی دیگر وعده صادق در تغییر معادلات امنیتی منطقه نقش به سزایی داشت و کارشناسان برنامه‌های تلویزیونی در کشورها مواضع خود را نسبت به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تغییر داند و از سویی دیگر باتوجه‌به اینکه این حمله واکنشی به جنایت رژیم صهیونیستی بود کنسولگری ایران در منطقه عزت و احترام بیشتری پیدا کرده بود.

 از سویی دیگر این عملیات باعث محبوبیت بیش از گذشته رهبر انقلاب اسلامی ایران در کشورهای منطقه و مردم آزادی‌خواه جهان شد به‌طوری‌که پیام رهبر انقلاب مورد توجه بسیاری از تحلیلگران سیاسی دنیا قرار گرفته است.

 انتهای خبر/

 

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.