استاندار گلستان در دیدار با نخبگان استان از آنان خواست رفع چالشها و شتاب در توسعه زیرساختها را جزو مطالبه همیشگی خود از مسئولان قرار دهند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ علیمحمد زنگانه شامگاه شنبه در این دیدار اظهار کرد: کتابچه طرحهای محوری اقتصادی گلستان تهیه شده و در اختیار جامعه نخبه قرار داده میشود تا شتاب در اجرا و بهرهبرداری آنها را از سوی مسئولان ارشد و دستگاههای مرتبط پیگیری کنند.
وی یادآور شد: در این کتابچه آخرین اقدام طرحهای محوری اقتصادی گلستان از جمله احیای خلیج گرگان، طبیعتگردی آشوراده، تکمیل نیروگاه ترکیبی علیآبادکتول، احیای مجتمع پتروشیمی گلستان، شیرینسازی آب خزر، راهاندازی منطقه آزاد تجاری اینچهبرون، ساخت بزرگراه اینچهبرون - آزادشهر و شاهرود و ساخت سد نرماب مینودشت تهیه شده است.
استاندار گلستان ادامه داد: با تلاش صورتگرفته از سوی مشارکت نخبگان، اصحاب رسانه، اعضای شورای تأمین استان، طی ۲ سال اخیر، این استان بهعنوان دومین منطقه امن جذب سرمایهگذاران اعلام شده است.
وی خاطرنشان کرد: نرخ رشد اقتصادی گلستان در پایان سال ۱۳۹۹ منفی ۵.۴ درصد بود که این رقم در پایان سال ۱۴۰۲ به مثبت ۴.۳ درصد رسیده است و این میزان رشد اقتصادی در استان نویدبخش دستیابی به توسعه و جبران عقبماندگی قدیمی است.
استاندار گلستان از افزایش جذب اعتبار جاری از ۶۱ همت در ابتدای سال ۱۴۰۰ به بیش از ۲۳۶ همت، دستیابی به ارزش تولید محصولات کشاورزی به ۳۵.۵ همت در پایان شهریورماه امسال و ترانزیت یک میلیون تن کالا از گمرک اینچهبرون را از دیگر دستاوردهای روند توسعهای استان برشمرد.
وی با اشاره به این که هدفگذاری صادرات کالای غیرنفتی در استان ۵۰۰ میلیون دلار است، گفت: این رقم در پایان سال ۱۴۰۲ به ۳۲۸ میلیون دلار رسیده که نسبت به سال قبل از رشد ۹۵ درصدی برخوردار است.
وی اظهار امیدواری کرد که با راهاندازی منطقه آزاد تجاری اینچهبرون، جذب سرمایهگذاران خارجی در گلستان بیشتر خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری گلستان هم گفت: این استان در حوزه ارتباطگیری با نخبگان دستگاهی در ردیف استانهای برتر است که نمونه بارز آن را میتوان مشارکت در طرح نظام مسائل استان از مسئله خلیج گرگان دید.
هادی احمدی افزود: باید بیش از گذشته از ظرفیت نخبگان دانشگاهی استان برای رفع مشکلات و شتاب در توسعه زیرساختهای ساختی بهره ببریم.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان هم با گزارشی از ظرفیت این دانشگاه و دستاوردهای نخبگان، گفت: ظرفیت نیروی انسانی متخصص این دانشگاه در اختیار توسعه استان قرار گرفته که مشارکت در علاج بخشی خلیج گرگان، عبور از گردوغبار، ظرفیتسازی از شیلات، مدیریت پسماند و اجرای آمایش سرزمین و تهیه سند مدیریت بحران اشاره کرد.
شعبان شتایی جویباری افزود: امسال ۱۲۰ میلیارد ریال طرح مطالعاتی از سوی نخبگان این دانشگاه در دست اجرا است و علاوه بر این با ۳۰ کشور ارتباط بینالمللی و علمی داشته و از ۷ کشور پذیرش دانشجوی خارجی داریم.
وی یادآور شد: در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ۴ هزار و ۱۰۰ دانشجو تحصیل میکنند که ۵۰ درصد آن در مقطع تحصیلات تکمیلی است.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان با قدردانی از حمایت استاندار در حل فضای موردنیاز این پارک در استان، گفت: ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تهیه زمین موردنیاز پارک تامین شده است.
حامد پاکنژاد افزود: طی سه سال اخیر حمایت از فعالیت پارک علم و فناوری در استان افزایش چشمگیر یافته تا از این ظرفیت در آینده هرچه بهتر در توسعه منطقه استفاده شود.
وی یادآور شد: بهعنوان نمونه از محل تبصره ۱۸، هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار در حوزه حمایت از فعالیت شرکتهای دانشبنیان تزریق شده است.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد