1404-05-25 12:24
21
0
95025
فرمانده انتظامی گنبدکاووس:

سارقان مسلح تلفن همراه در گنبدکاووس دستگیر شدند

فرمانده انتظامی گنبدکاووس از دستگیری سه سارق مسلح گوشی تلفن همراه و یک نفر مال‌خر در این شهرستان خبر داد.

 به گزارش خبرنگار گروه حوادث پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» و به نقل از پلیس؛ نادعلی صادقی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت مسلحانه تلفن همراه در سطح حوزه استحفاظی این شهرستان که با تهدید سلاح اقدام به سرقت تلفن همراه چند شهروند کرده بودند، موضوع دستگیری سارقان در دستور کار پلیس آگاهی گنبدکاووس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس ادامه داد: در این راستا با کار شبانه‌روزی و اقدامات فنی صورت‌گرفته توسط مأموران پلیس آگاهی شهرستان در نهایت محل اختفای سارقان شناسایی و طی چند عملیات ضربتی به‌صورت هم‌زمان متهمین غافلگیر و در مخفیگاهشان دستگیر شدند.

صادقی بیان کرد: متهمان پس از روبه‌روشدن با ادله پلیس چاره‌ای جز اعتراف به فعالیت بزهکارانه خود نداشتند و در تحقیقات تکمیلی به سرقت چهار دستگاه گوشی تلفن همراه در شهرستان اقرار کردند.

وی با اشاره به دستگیری سه نفر سارق و یک نفر مال‌خر، کشف تعداد چهار دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی و یک دستگاه موتورسیکلت سرقتی و تحویل اموال مکشوفه به مال‌باختگان خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس در پایان از شهروندان خواست از تردد غیرضروری در مکان‌های تاریک و خلوت و حاشیه‌ای شهر در ساعات پایانی شب به‌صورت انفرادی خودداری و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را دراسرع‌وقت از طریق سامانه ۱۱۰ اعلام تا نسبت به دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام شود.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.