1403-12-30 08:17
60
0
93496
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان مطرح کرد:

نظارت مستمر برای کاهش التهاب بازار

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: دولت چهاردهم در بحث تنظیم بازار به‌صورت منسجم‌تر از گذشته ورود پیدا کرده است و با رصد و پایش روزانه در تلاش هستیم که از کمبود کالا و یا التهاب بازار بکاهیم.

 درویشعلی حسن‌زاده در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: یکی از حوزه‌های حائز اهمیت در دولت وفاق ملی که به آن رئیس‌جمهور تأکید دارند رصد و پایش و کنترل بازار در قالب تأمین، تولید و توزیع کالا است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان ادامه داد: در این راستا برنامه‌های تنظیم بازار با محوریت استاندار گلستان و معاون استاندار صورت‌گرفته و تلاش ما این است باتوجه‌به دشمنی نظام سلطه و اعمال تحریم‌ها کمبودی در کالاها در سطح بازار احساس نشود.

حسن‌زاده ابراز داشت: دشمن به دنبال فشار روحی و روانی به جامعه است و در طی این سال‌ها تلاش زیادی کرده و در روزهای اخیر نیز شاهد آن بودیم که با لفاظی‌ها تلاش کردند که فشار معیشتی و اقتصادی را بر مردم ایران بیش از گذشته تحمیل کنند.

وی افزود: دولت چهاردهم در بحث تنظیم بازار به‌صورت منسجم‌تر از گذشته ورود پیدا کرده است و رئیس‌جمهور تأکیداتی به استانداران و دستگاه‌های مرتبط داشتند و لذا از بهمن‌ماه نسبت به پایش و رصد بازار اقدام کردیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان ابراز داشت: گرانی‌ها در بازار دلایل مختلفی از جمله تغییر منشأ ارز دارد و این مسئله بر موضوع افزایش قیمت‌ها تأثیرگذار بوده است و لذا دولت با موضوعات حمایتی مثل توزیع سبد الکترونیک کالا و غیره در تلاش بود که به اقشار مختلف مردم فشار کمتری وارد شود.

حسن‌زاده ابراز داشت: در مجموعه صنعت، معدن و تجارت استان نیز با کنترل و رصد مستمر قیمت‌ها و تأمین به‌موقع کالا در تلاش هستیم که ما نیز در کنار مردم باشیم، در روزهای انتهای سال با برگزاری نمایشگاه بهاره در پنج شهرستان اقدام کردیم و تلاش شد برخی از اقلام مثل مرغ منجمد، گوشت منجمد، برنج، میوه و خرما و میوه با محوریت جهاد کشاورزی را در این ایام در اختیار مردم قرار دهیم و در سطح شهرستان‌ها توزیع کنیم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.