1403-12-15 13:15
75
0
93367
رئیس سازمان بسیج سازندگی خبر داد:

بسته معیشتی برای یک میلیون خانواده کم‌بضاعت

رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: در ایام نوروز در قالب پویش ضیافت کریمانه برای یک میلیون خانواده کم‌برخوردار که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند بسته معیشتی، افطاری ساده و پوشاک در نظر گرفته شده است.

محمد زهرایی در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: در ایام نوروز پویش ضیافت کریمانه را برای ارائه خدمت به یک میلیون خانواده نیازمند که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی نیستند اجرایی خواهیم کرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: در این راستا یک بسته معیشتی برای یک میلیون خانوار محروم و نیازمند در نظر گرفته شده است و این بسته به کمک مردم جمع‌آوری و توزیع خواهد شد.

زهرایی بیان کرد: افطاری ساده و تهیه پوشاک برای این خانواده‌ها از دیگر خدماتی است که در قالب این پویش برای خانواده‌های کم‌برخوردار ارائه می‌شود.

وی افزود: در پویش ضیافت کریمانه پایگاه‌های بسیج به‌هم‌رسانی هستند و ۶۰ هزار پایگاه بسیج در این امر مشارکت دارند و ۳۰ هزار گروه جهادی نیز در این پویش مشارکت خواهند داشت و به شناسایی نیازمندان و همچنین جمع‌آوری کمک‌ها و بسته‌بندی آن اقدام می‌کند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی طرحی تحت عنوان هفت«ت» را تدارک دیده که شامل: (تسهیل، تقسیم، تولید، تبلیغ، تجارت، توزیع و تکثیر) است.

زهرایی یادآور شد: در این طراح توانستیم با شبکه‌ای که در دست داریم به بخش توزیع و تجارت محصولات در نمایشگاه‌های مختلف اقدام کنیم، یک‌بخشی از کار ما فروش محصولات است چرا که کارگاه‌هایی که بسیج حمایت می‌کنند خرد هستند و توان رقابت با کارگاه‌های بزرگ را ندارند و لذا نیاز به حمایت دارند.

وی گفت: یک بخش از حمایت فروش در فضای مجازی است، در سطح استان بیش از ۴ هزار نمایشگاه در سطح کشور برگزار می‌کنیم و یکی از اهداف ما این است بتوانیم سطح فروش و بازاریابی را در این نمایشگاه افزایش دهیم و در بین تولیدکنندگان سرخوشه‌هایی را در نظر می‌گیریم که این سرخوشه‌ها محصولات زیر خوشه‌ها را به فروش می‌رساند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی ابراز داشت: در استان گلستان اقدامات خوبی با حمایت فرمانده سپاه نینوا صورت‌گرفته و نمایشگاه فروشگاه پرنیان با محوریت عفاف و حجاب صورت‌گرفته است و این نمایشگاه دائمی است.

زهرایی بیان کرد: باید در عرصه اقتصاد مقاومتی حمایت کنیم و علاوه‌برآن نیز تسهیلات با کارمزد پایین در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهیم و با این اقدامات در تلاش هستیم نگرانی این تولیدکنندگان که خط مقدم جبهه اقتصادی را برعهده دارند کاهش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰۰ هزار شغل تعهد اشتغال ما به دولت است و در امسال بیش از ۱۱۰ هزار شغل را در سامانه به ثبت رساندیم، در بسیج تسهیلات را مساوی با اشتغال نمی‌دانیم و تلاش ما این است که درد مردم کاهش یابد، ۱۰ همت از دولت مصوبه اشتغال داشتیم؛ ولی برخی بانک‌ها کم‌لطفی کردند و تاکنون توانستیم ۵.۵ همت را جذب داشته باشیم.

انتهای خبر/
 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.