مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: بیش از ۳۰ میلیون نفر جزو جامعه هدف این صندوق بهشمار میرود.
بهگزارش گلستان ما؛ بیتاله برقراری صبح امروز در ستاد راهبردی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان گلستان اظهار کرد: هدف از این جلسه توسعه بیمه اجتماعی است باید بیندیشیم که برای توسعه بیمههای اجتماعی چه کاری باید انجام دهیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ادامه داد: چند اصل مهم و اساسی داریم که اگر بر اساس این اقدام کنیم باعث تقویت بیمه اجتماعی میشود و نخستین آن اصل جامعیت است و باید خدمات متنوع در صندوق بیمه ارائه کنیم.
برقراری بیان کرد: مسألهای دیگری که باید به آن توجه شود اصل کفایت است و اگر به آن توجه نداشته باشید بیمه خاصیت خود را از دست میدهد.
وی ابراز داشت: تنظیمات مسکن خدمات بیمهای باید برای مخاطب فراگیر باشد و همچنین بایستی به همه جامعه هدف صندوق توجه داشته باشیم.
این مقام مسئول تأکید کرد: اصل توجه به سیاست کار گستری از دیگر موضوعاتی است که باید به آن اعتماد داشته باشیم و باید زمینه اشتغال را با سرمایهگذاری به وجود بیاوریم.
برقراری تأکیدکرد: اصل توجه به نیازمندیابی از دیگر موضوعاتی است که مورد تهاجم قرار دارد و باید نیازمندیهای جامعه هدف کشاورزان روستاییان مورد توجه قرار داشته باشد.
وی متذکر شد: برخورداری بیمهشدگان از توزیع یارانههای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از دیگر نکاتی است که مورد تأکید قرار دارد، دولت ۷۰ درصد به بیمهشدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر یارانه پرداخت میکند.
این مقام مسئول تأکید کرد: پرهیز از بنگاهداری از دیگر موضوعاتی است که در صندوق بیمه به آن اهتمام داریم و باید بتوانید سرمایه خود را مولدسازی کنیم.
برقراری خاطرنشان کرد: توجه به خواستههای ذینفعان از دیگر موضوعاتی است که باید با آن توجه شود و از این طریق میتوانید کارکردهای مثبت داشته باشیم.
وی یادآور شد: اگر این هشت اصل مورد توجه قرار گیرد بیمههای اجتماعی آینده روشن خواهند داشت و بیمههای اجتماعی نقش بسزایی در زندگی انسانها بهوجود میآورند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ابراز داشت: فلسفه تأسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر به خاطر آن است که بتوانیم جامعه هدفی که از بیمه تأمین اجتماعی برخوردار نبودند را بیمه کنیم و این مسأله بر اساس منویات دینی و اصل مترقی قانون اساسی و منویات مقام معظم رهبری انجام میشود.
برقراری گفت: ۱۸ سال از فعالیت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان میگذرد و باید بررسی کنیم که چه میزان از جامعه هدف ما از مزیت این صندوق مطلع هستند و باید بررسی کنیم تا چه میزان در اهداف خود موفق بودیم.
وی افزود: هدف اصلی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر برای روستاییان و عشایر بوده است و باید نقاط ضعف خود را بررسی و آن را برطرف کنیم.
این مقام مسئول تأکید کرد: قبل از روی کار آمدن دولت سیزدهم یک میلیون و سیصد هزار نفر توانسته بودند عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شوند و حرکت جذب کند و آرام بود و بر اساس اصول هشتگانه ما این میزان جذب کفایت نمیکرد.
برقراری عنوان کرد: بیش از ۳۰ میلیون نفر جزء جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بهشمار میرود و بسیاری از جمله هدف ما از مزیت این صندوق بیاطلاع هستند.
وی گفت: از سن ۱۸ سالگی تا ۵۰ سالگی جامعه هدف ما از کارگران فصلی و کشاورزان و عشایر و غیره میتوانم عضو این صندوق شوند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تأکید کرد: بسیاری از جوامع هدف ما در توسعه کشور و زیرساختهای آن اساسی دارند تأمین امنیت کشور حتی در مرزها به صورت ارزان توسط جامعه هدف این صندوق محقق میشود.
برقراری عنوان کرد: امنیت غذایی در کشور بسیار حائز اهمیت است، ما سر سفره کشاورزان نشستیم که جزوی از جامعه هدف این صندوق بهشمار میروند.
وی یادآور شد: ۵۵۰ هزار نفر بیمه شده جدید از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم در کشور جذب شده که چندین برابر عملکردهای دولت گذشته بوده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در بخش حاکمیتی تلاش ما برای گسترش این بیمه است.
انتهای خبر/4204
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد