1401-06-12 08:05
271
0
81460
سرخط مهمترین اخبار 11شهریور؛

گلستان در روزی که گذشت

عناوین مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته که در خروجی خبرگزاری‌ها منتشر شد را در گلستان ما بخوانید.

به گزارش گلستان ما، سرخط مهمترین اخبار استان گلستان طی 24 ساعت گذشته به شرح زیر در خروجی خبرگزاری‌های مختلف قرار گرفت که می‌توانید آن را در گلستان ما بخوانید.

موج هفتم کرونا در سراشیبی / بستری ۲۰۲ مبتلا در مراکز درمانی گلستان

باشگاه خبرنگاران نوشت:  رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بستری‌های کرونا امروز در استان به ۲۰۲ نفر رسید.

سعید گلفیروزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به ادامه روند کاهشی بستری‌های کرونا در استان گفت: امروز ۲۰۲ تَن در بیمارستان‌های استاهن بستری هستند که ۱۸ نفر کمتر از دیروز است.
سعید گلفیروزی افزود: از این تعداد ۵۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری اند که ۲۲ نفرشان با دستگاه نفس می‌کشند.
گل فیروزی با بیان اینکه تا کنون در مجموع، حدود ۳میلیون و ۴۱۰هزار دُز واکسن در استان تزریق شده است، گفت: ۹۵درصد از واجدان شرایط نوبت اول، ۸۵درصد نوبت دوم و ۴۰درصد نیز نوبت سوم را تزریق کرده اند.

دکتر گل فیروزی اضافه کرد: تزریق نوبت چهارم ۳درصد است که اصلاً مطلوب نیست.

 

تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل سالن ۶ هزار نفری گرگان

فارس نوشت: مدیرکل ورزش و جوانان گلستان با اشاره به تصویب هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پروژه سالن ورزشی شش هزار نفری گرگان گفت: فروردین ماه امسال در تخصیص اول مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال معادل یک دهم مصوبه، تخصیص داده شد، که با مشخص شدن پیمانکار ۴۰۰ میلیارد ریال قرارداد منعقد شد.

قاسمعلی برزمینی چهارشنبه شب در اولین جلسه شورای عالی ورزش استان در سالن اجتماعات شهید رجایی ساختمان استانداری اظهارداشت: تعدادی از پروژه‌های این اداره کل با تخصیص بودجه از محل مصوبات سفر، در هفته دولت افتتاح شد.

وی بیان کرد: با تخصیص بخش دیگری از این اعتبارات، ۲۰ پروژه دیگر را تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسانیم.

وی یادآور شد: در سفر رییس جمهور به گلستان حوزه ورزش استان دو هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال مصوبه داشت که در تاریخ ورزش استان بی‌سابقه است.

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان گفت: کل پروژه‌های ناتمام استان ۱۱۰ پروژه است که عمر برخی از آنها به ۱۵ سال هم می‌رسد.

برزمینی با اشاره به صنعتی نبودن استان خاطرنشان کرد: با این شرایط در حوزه قهرمانی بین شش استان برتر کشور هستیم، اما در اعزام‌ها با مشکلات جدی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: استان دارای ۲۱۰ مکان ورزشی دولتی و ۳۵۰ مکان، سالن و باشگاه ورزشی تحت نظر بخش خصوصی است و از سوی دیگر تعداد زیادی از ادارات سالن‌ها و اماکن ورزشی دارند که یا بلااستفاده بوده یا پنج ساعت در شبانه‌روز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: گلستان با ۴۸ هیات ورزشی استانی و ۶۷۰ هیات شهرستانی و بخشی، با کمبود فضای ورزشی مواجه است و انتظار داریم تا اماکن ورزشی ادارات در اختیار ورزشکاران و هیات‌های ورزشی قرار بگیرد.

صنعت چاپ؛ ابزار موثر توانمندسازی و رونق اقتصادی گلستان نیازمند توجه بیشتر

ایرنا نوشت: صنعت چاپ ابزار پایه و اساس توسعه کشاورزی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه و ابزار موثر توانمندسازی و رونق اقتصادی است که به اعتقاد کارشناسان تاکنون از این فرصت در گلستان به خوبی استفاده نشده و با توجه به نقش ویژه آن در توسعه استان باید تدابیر ویژه‌ای برای استفاده از این ظرفیت اتخاذ کرد.

یه عقیده کارشناسان صنعت چاپ در گلستان برای حضور فعالانه در عرصه رقابت، نیازمند به‌روزرسانی است و دولتمردان علاوه بر سیاستگذاری، باید حمایت‌های خود را از فعالان این بخش افزایش دهند.

چالش بزرگ بازار "طرح مالیات بر تراکنش" است/ نگران افزایش اجاره بهای واحدهای صنفی هستیم

ایسنا نوشت: رئیس اتاق اصناف شهرستان‌گنبدکاووس با اشاره به اینکه دولت قبل در ماه های پایانی فعالیتش بازاریان را نقره داغ کرد، گفت: تغییر یکباره شیوه پرداخت مالیات بدون اطلاع به بازار چالش آفرین بود.

مهدی عبدلی موضوع عدم هماهنگی امور مالیاتی با اصناف را بزرگترین چالش صنوف دانست و تاکید کرد: این موضوع البته که در دولت قبل رخ داده اما به هرحال اعلام یکباره مبنا قرار دادن تراکنش های مالی به عنوان مالیات موجب بروز مشکلات عدیده برای بازاریان شد زیرا بسیاری از تراکنش ها به دلیل تلاش برای افزایش تراکنش به منظور دریافت امتیاز تسهیلات بانکی و یا همکاری با همکارانی بوده است که دستگاه پوز نداشته اند.

رئیس اتاق اصناف گنبدکاووس اجاره بالای واحدهای صنفی به یکباره که منجر به کاهش صدور پروانه کسب شده‌است را یکی از تهدیدات جدی برای آینده اشتغال شهرستان دانست و گفت: در حالیکه در سال گذشته ۲ هزار و ۶۶۹ پروانه کسب صادر کرده ایم در ۵ ماهه نخست سال جاری این آمار به ۵۵۱ پروانه کسب رسیده است که زنگ‌خطری برای اشتغال است.

عبدلی افزایش جرائم تعزیراتی، افزایش دستمزد و  بیمه کارگران و سود بالای تسهیلات بانکی را یکی دیگر از مشکلات صنوف و بازاریان عنوان کرد و ادامه داد: وجود یک نیروی بازدارنده و ضابط قضایی به صورت مشخص و اختصاصی برای بازار نیز می تواند کمک بسیار خوبی برای توسعه اهداف نظارتی ما در بازار باشد.

دستگیری عامل ضرب و جرح کادر درمان در گنبدکاووس

تسنیم نوشت: دادستان عمومی و انقلاب گنبدکاووس از دستگیری عامل ضرب و جرح کادر درمان در این شهرستان خبرداد.

حسینعلی ایزد اظهار داشت: صبح دیروز یک نفر با کادر درمان بیمارستان شهید مطهری گنبدکاووس درگیر و به چهار نفر از جمله یک پرستار و سه نفر از نگهبانان این بیمارستان صدمه زد.

دادستان عمومی و انقلاب گنبدکاووس افزود: این فرد هم اکنون بازداشت است و به اتهام ضرب و جرح عمدی و اخلال در نظم و آسایش عمومی در دادسرای این شهرستان برای او پرونده تشکیل شد.

انتهای پیام/

 

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.