1401-08-10 13:54
549
0
82072
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری گلستان:

مرخصی و آزادی زندانیان بیشترین درخواست قضایی مردم از رئیس دادگستری گلستان

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری گلستان گفت: اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، درخواست مرخصی، عفو و آزادی مشروط برای زندانیان و اعلام شکایت در حوزه حقوق شهروندی موضوع بیشتر این درخواست‌ها از رئیس دادگستری گلستان بود.

به گزارش گلستان ما، احمدرضا فضیلت با اشاره به پیگیری امور قضایی ۷۶ نفر  امروز در  ملاقات حضوری مردم با رئیس کل دادگستری گلستان اظهار کرد: گلستانی ها می توانند برای ملاقات حضوری با رئیس کل دادگستری گلستان و معاونانش و پیگیری مشکلات قضایی خود اینترنتی نوبت دریافت کنند.

وی با بیان اینکه سه شنبه ها روز ویژه ملاقات مردمی است افزود : هم استانی ها می توانند با دریافت وقت ملاقات، درخواست های حقوقی و قضایی خود را در این روز با رییس کل دادگستری استان مطرح کنند.

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری گلستان افزود: برای جلوگیری از معطلی مراجعان امکان نوبت گیری اینترنتی از طریق درگاه adliran.ir فراهم شده است.

فضیلت گفت: سه شنبه ها تمام وقت پاسخگوی مراجعان هستیم و در دیگر روزهای هفته هم افراد اگر مشکل یا درخواستی دارند، می توانند مراجعه کنند.
وی افزود : امروز هم ۷۶ هم استانی درخواست‌های حقوقی و قضایی خود را با رئیس کل دادگستری و معاونان وی درمیان گذاشتند.
اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، درخواست مرخصی، عفو و آزادی مشروط برای زندانیان و اعلام شکایت در حوزه حقوق شهروندی موضوع بیشتر این درخواست‌ها بود.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.