مدیر کل بیمه سلامت استان گلستان از رایگان بودن پوشش بیمه ای برای سه دهک نخست جامعه خبر داد .
به گزارش گلستان ما به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت استان گلستان، سید محمد حسینی اظهار کرد: افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه درمان پایه میباشند، برای بهرهمندی از مزایای پوشش بیمهای سازمان بیمه سلامت ایران و همچنین کاهش پرداختی در هنگام بیماری میتوانند در اسرع وقت به سامانه شهروندی این سازمان به نشانی
www.bimehsalamatiranian.ir و یا به دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد مراجعه و تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند.
مدیر کل بیمه سلامت گلستان همچنین از رایگان بودن پوشش بیمه ای برای سه دهک نخست جامعه و تخفیف 90 درصدی برای دهک چهارم، تخفیف 75 درصدی دهک پنجم و ششم و تخفیف پنجاه درصدی برای دهک های 7و8 در حق بیمه دریافتی سازمان خبر داد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر تخصیص پوشش بیمه رایگان با انجام ارزیابی وسع ( قرارداشتن در دهک درآمدی یک تا سه ) صورت می پذیرد، سازمان بیمه سلامت ایران به جهت رفاه حال فاقدین پوشش بیمه درمانی در مواردی که دهک درآمدی متقاضی پوشش بیمه مشخص نگردیده و یا نسبت به دهک درآمدی خود معترض باشند ، اقدام به اختصاص پوشش بیمه رایگان بصورت سه ماهه در موارد اورژانسی نموده است.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد