1401-05-14 07:55
331
0
81071
مدیرکل بیمه سلامت گلستان:

«دارویاری» در داروخانه‌های گلستان/ ۳۶۶ قلم داروی ضروری زیرپوشش بیمه‌ای هستند

مدیرکل بیمه سلامت گلستان از پرداخت یک میلیارد تومان به داروخانه‌های طرف قرار داد با اداره کل بیمه سلامت به منظور اصلاح سیاست‌های ارزی دارو و در راستای اجرای طرح دارویار خبر داد.

به گزارش گلستان ما، سید محمد حسینی با تشریح جزئیات طرح دارویاری در استان گلستان اظهارکرد: پرداخت ویژه به داروخانه‌ها ی استان بابت طرح اصلاح سیاست‌های ارزی دارو آغاز شد.

مدیرکل بیمه سلامت گلستان افزود: طرح دارو یار از بیست و سوم تیر ماه سال جاری و پس از تغییر قیمت دارو و به منظور حمایت از داروخانه‌ها برای جلوگیری از کمبود نقدینگی در بازار دارو اجرایی شد و در مرحله اول اجرای این طرح پرداخت سهم ارز دارو از سوی اداره کل بیمه سلامت گلستان به داروخانه‌های این استان مبلغ ۱۰ میلیارد ریال پرداخت شد.

وی ادامه داد: طرح ملی دارویار به منظور اصلاح سیاست‌های ارزی دارو و با هدف کاهش پرداختی مردم و منطقی شدن قیمت دارو اجرایی شده است.

حسینی افزود: همچنین با تخصیص اعتبار به استان برای پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، با پرداخت بیش از ۶ میلیارد تومان همه مطالبات داروخانه‌های استان تا پایان تیرماه پرداخت و تسویه شد.

مدیرکل بیمه سلامت گلستان بیان کرد: در این طرح ۳۶۶ قلم داروی ضروری، یارانه سلامت می‌گیرند و ۱۱۹ قلم داروی بدون نسخه که پیش از این تحت پوشش بیمه نبوده، تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.