رئیس اوقاف و امور خیریه گرگان گفت: امام حسین (ع) سلامت نفس برخوردار بود و لذا تا دقایق آخر روز عاشورا دست از هدایت برنداشت.
به گزارش گلستان ما؛ حجتالاسلام امین قرائی در مراسم سوگواره حسینی در تکیه هنرمندان گرگان با اشاره به ویژگی انسان کامل اظهار کرد:یکی از ویژگیهای انسان کامل مثبت اندیشی و نگرش مثبت به جامعه است.
رئیس اوقاف و امور خیریه گرگان ادامه داد: اگر نگاه مثبتی نداشته باشیم وضع ظاهر افراد را ملاک قضاوت قرار می دهیم و به ویژگی منفی افراد توجه میکنیم.
قرائی بیان کرد: اگر براساس شکل ظاهری افراد قضاوت میکنیم باید به سمت اصلاح خود پیش برویم.
وی دومین ویژگی انسان کامل را همه جانبهنگری دانست و افزود: امام حسین (ع) از سلامت نفس برخوردار بود و لذا تا دقایق آخر روز عاشورا و حتی پس از شهادت حضرت علی اکبر(ع) و حضرت علی اصغر(ع) دست از هدایت برنداشت.
رئیس اوقاف و امور خیریه گرگان ادامه داد: این سلامت نفس امام حسین(ع) باعث شد که پس از شهادت حضرت علی اصغر(ع) برخی از لشکریان عمر بن سعد یا دست از جنگ بکشند و یا آنکه به سوی امام حسین (ع) بیایند ولی حتی یک نفر هم با وجود آنکه تعداد لشکریان امام حسین (ع) محدود بود به لشکر یزید ملحق نشد.
قرائی بیان کرد: این نگاه همه جانبه نگری به جامعه را رهبر معظم انقلاب نیز دارد و دلسوزانه مسائل کشور را پیگیری میکند.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد