همزمان با سالروز جشن مبعث، اطعام محمدی با 10 هزار پرس غذای گرم در مراوهتپه توزیع شد فرمانده سپاه نینوای گلستان نیز در این جشن حضور یافت.
به گزارش گلستان ما، جشن بزرگ عید مبعث در شهر مراوهتپه برگزار شد، در این مراسم معنوی که خیل عظیم دوستداران حضرت پیامبر ختمی مرتبت در آن شرکت کرده بودند، سردار ملک شاهکوهی، فرمانده سپاه نینوای استان گلستان هم حضور یافت.
جشن مبعث همراه با برنامههای مختلفی از جمله مسابقات کشتی سنتی آلیش و برنامهای طنز و سرگرمی و .. انجام شد، میهمانان بر سر سفره اطعام محمدی نشستند.
لقمان قربانی در خصوص این مراسم گفت: برگزاری مراسم امروز جشن مبعث، برگ زرینی در تاریخ شهرستان مراوهتپه بود.
قربانی اضافه کرد: این مراسم یک وحدت و همدلی استانی را نشان داد.
وی گفت: دشمنان بدانند که مردم ما متحد و غیر قابل گسست هستند.
فرماندار شهرستان مراوهتپه ضمن تشکر از حضور فرمانده سپاه نینوای گلستان حضور سردار ملک شاهکوهی را مایه دلگرمی دانست.
وی افزود: در این مراسم ۴۰ دیگ معادل ۱۰هزار پرس غذا به مبلغ ۶۰۰ میلیون تومان طبخ و بین اهالی نیازمند این شهرستان توزیع شد.
تصاویر زیر مربوط به این مراسم است.
انتهای پیام/رضا جامی
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد