1404-01-06 02:45
43
0
93555
نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی:

۷۰ درصد مدارس کشور نیازمند نوسازی است

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی گفت: ۷۰ درصد مدارس کشور نیاز به نوسازی دارد و باید خیران پای‌کار بیایند و به این مسئله کمک کنند.

 رحمت‌الله نوروزی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: استان گلستان نیاز به آرامش دارد، تنش‌های سیاسی باعث عقب‌ماندگی گلستان می‌شود.

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در استان هم‌جوار معاون رئیس‌جمهور و دو وزیر دارد؛ ولی در استان در سطح ملی نتوانستیم سهمی داشته باشد.

نوروزی بیان کرد: با همدلی و انسجام و اتحاد می‌توانیم به توسعه استان کمک کنیم، همه باید تلاش کنیم که مسئولان استان موفق شوند.

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با هر تفکر فکری باید در کنار دولت باشیم و به موفقیت آن کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ۹۰ هزار میلیارد تومان برای نوسازی اعتبار نیاز داریم و این در حالی است که تخصیص اعتبار ما کمتر از دو هزار میلیارد تومان است.

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: ۷۰ درصد مدارس کشور نیاز به نوسازی دارد و باید خیران پای‌کار بیایند و به این مسئله کمک کنند.

نوروزی تأکید کرد: باید تلاش کنیم مداری کانکسی برچیده شود.
 انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.