دادستان مرکز استان گلستان میگوید افشاگریهای مجازی در استان گلستان از حالت عادی خارج شده و در بیش از ۸۰ درصد این مطالب بررسیهای ما به نتیجه نمیرسد.
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»- داود خاندوزی؛ افشاگریهای فضای مجازی استان گلستان این روزها دردسرساز شده است، از حس ناامنی در خصوص سرمایهگذاری گرفته شده تا حس بیاعتمادی مردم به مسئولان نظام که گاهی پرتلاش در حال رسیدگی امورات مردم هستند باعث شده که پای افشاگران فضای مجازی به محاکم قضایی باز شود.
محمود اسپانلو در این باره گفت: بحث امنیت روانی که سالها مقام معظم رهبری به آن تأکید میکند برای ما بسیار حائز اهمیت است، متأسفانه برخی از رسانهها جای ما را گرفتند، ما در دستگاه قضایی وقتی پرونده علیه کسی تشکیل میشود نمیتوانیم ذکر نام کنیم و در برخی موارد نیز منع قانونی داریم.
دادستان مرکز استان گلستان ادامه داد: وقتی کسی هنوز قطعی نشده آن مسائل را بیان میکند مفطری است و نخست باید آن مسائل را به مرجع قضایی منتقل کنیم و نهاد رسیدگیکننده به این موضوعات داریم، افشاگریها در استان در برخی موارد از حالت عادی خارج شده است.
اسپانلو خاطرنشان کرد: این مسائل مدیری را در استان به حالتی درآورده که جرئت کارکردن ندارد، مردم باید امنیت روانی داشته باشند و برخی فعالان مجازی و رسانهای مردم را نسبت بهنظام و انقلاب بدبین میکنند و در هیچ جایی کشور به اینگونه نیست.
وی افزود: در برخی از موارد اخیر نیز ورود جدی به این مسائل داشتیم و تا کنون آن را رسانهای نکرده بودیم و رسانهای کردن آن به این مسائل دامن میزند، برای همه مطالب اخیر تشکیل پرونده دادیم و اشخاص را احضار کردیم و در حال رسیدگی به این مسائل هستیم.
دادستان مرکز استان گلستان یادآور شد: انتظار ما از رسانهها این است که بر روی مسائل و نکات مثبت کار شود، گلستان استانی درحالتوسعه است و مدیر در حال فعالیت است؛ ولی هر روز علیه آن مطلب مینویسیم و مدیر پیش ما به گریه میافتد و حتی میگوید که در پیش زن و بچه نیز آبرویی برای آنها نمانده است و بسیاری از مطالبی که مطرح میشود نیز مورد تأیید ما نیست.
اسپانلو بیان کرد: نکاتی که دوستان بیان میکنند گاهی به نتیجه میرسیم؛ ولی در ۸۰ درصد مطالب بیان شده پس از ورود به آن نتیجه لازم نمیرسیم و بیان بسیاری از این مسائل بازی در زمین دشمن است.
وی گفت: اگر مواردی است دستگاه قضایی، سازمان بازرسی و اداره کل اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و نیروی انتظامی میتواند پذیرای آن باشند و اگر میخواهید مواردی را افشا کنید قبل از آن به ما مطرح کنید، گاهی در پرونده روی کیسی کار میکنیم و رسانه به آن ورود پیدا میکند و سوژه ما را میسوزاند و لذا بیان بسیاری از موارد نیاز به مراقبت دارد و قبل از آن باید با دادستان تماس بگیرید تا بعد از آن دچار تعقیب قضایی نشود.
دادستان مرکز استان گلستان تأکید کرد: در حال حاضر برخی از فعالان مجازی و رسانهای در پیش ما پرونده دارند و انتظار دارند که ما گذشت کنیم؛ ولی ما نسبت به افرادی که امنیت مردم را به هم میریزند سکوت نخواهیم کرد.
حیدر آسیابی نیز در این باره گفت: نقد چارچوبی دارد و در قانون مطبوعات نیز به نکاتی از قبیل آنکه نقد نباید با افترا و یا نشر اکاذیب همراه باشد تأکید شده است، اگر چارچوب نقد رعایت شود سازنده خواهد بود؛ ولی برخی مواقع مسائلی بیان میشود خارج از چارچوب نقد است.
رئیسکل دادگستری استان گلستان ادامه داد: گاهی شاهد آن هستیم فرد نگاه شخصی خود را نسبت به مسئلهای القا میکند، گاهی در جلسات اسامی افراد و یا مسائلی بیان میشود که قطعیت ندارد و نهاد بالادستی تصمیم دیگری اتخاذ میکند و گاهی تصمیمات گرفته شده مورد ابطال مراجع بالادستی قرار میگیرد و لذا قطعیت ندارد.
آسیابی خاطرنشان کرد: متأسفانه استان گلستان جزو استانهایی است که حاشیه بر متن غلبه دارد، بسیاری از این اتفاقات در اقصینقاط کشور رقم میخورد؛ ولی به این میزان بازخورد ندارد و به این میزان رسانهای نمیشود، بسیاری از اتفاقات ساده در گلستان ضریب رسانهای میخورد و در سطح کشور نیز مطرح میشود که گاهی باعث کاهش امنیت سرمایهگذاری در استان میشود.
وی افزود: برای مثال در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ سیلی اتفاق افتاد در استان فارس از آن بهعنوان سیل مهربانی با خدمات مردمی یاد میشود؛ ولی در گلستان موضوع دیگر و مسائل سیاسی بلد میشود، فعالان رسانهای استان فارس ابعاد مثبت آن را منتشر کردند؛ ولی رسانههای استان به نقاط منفی این سیر پرداختند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد