1404-06-11 12:56
25
0
95142
مدیرکل کمیته امداد استان گلستان خبرداد:

وجود ۸ هزار مددجو متقاضی مسکن در شهری گلستان

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: ۸ هزار خانوار شهری تحت حمایت این نهاد درطرح نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کرده که ۳هزار و ۴۷۳ خانوار واجد شرایط شناخته شدند.

به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» و به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد؛ عیسی بابائی مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: ساخت و خرید مسکن برای مددجویان شهری یکی دیگر از سیاست‌های توانمندسازی این نهاد در حوزه مسکن بوده و موضوعی است که در طول سال‌های اخیر به آن توجه ویژه‌ای شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان اظهار کرد : بیش از ۱۲ هزار خانوار مددجوی مستاجر و فاقد مسکن شهری در استان داریم که تعداد ۸ هزار  خانوار آن موفق به ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن شدند و از این تعداد ۳ هزار و ۴۷۳ خانوار واجد شرایط شناخته شدند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر به  ۴۲۰ خانوار مددجوی تحت حمایت این نهاد در سطح استان توسط بنیاد مسکن و راه‌وشهرسازی  پروژه تخصیص داده شده است .

بابایی ادمه داد: برای تامین مسکن مددجویان شهری ۲۰۰ میلیون تومان در قالب مساعدت بلاعوض و ۱۰۰ میلیون تومان نیز در قالب تسهیلات قرض الحسنه ۱۰۰ میلیون تومان توسط این نهاد به  واجدین شرایط پرداخت می شود.

 مدیرکل کمیته امداد استان گلستان، خاطرنشان کرد: پرداخت کمک‌های این نهاد براساس تخصیص پروژه و پیشرفت فیزیکی مسکن ، اقدام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌های کلان امداد در حوزه مسکن عمدتا مسکن روستایی است، اما برای آن دسته از مددجویانی که در شهرها سکونت دارند، سعی شده تامین مسکن برای آنها نیز پیگیری و با پرداخت  ودیعه و اجاره مسکن ، نیاز آنها را رفع کند.

بابائی ادامه داد: اگر مددجویان تمایل داشته باشند از طرح‌های موجود در شهرهای کوچک استفاده کنند، امداد به میزان بضاعت خود سعی می‌کند در کنار مددجویان باشد و از ظرفیت‌های موجود کشور بهره‌مند تا مشکل مسکن آنها با هزینه کمتری رفع شود.

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان برطرف‌شدن موانع اجرای نهضت ملی مسکن مددجویان توسط  دستگاه‌های اجرائی کشور را  ضروری دانست و گفت: بالا بودن درصد ارایه تسهیلات بانکی، نداشتن سهم آورده، نبود زمین برای ساخت مسکن در مناطق شهری و وجود شیوه‌نامه‌های اداری از جمله موانع سر راه شتاب اجرای نهضت ملی مسکن برای مددجویان شهری است.


انتهای خبر/

 

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.