استان گلستان در روز 28 اسفند شاهد حضور مسافران و گردشگران از اقصی نقاط ایران بود که از ورودی های مختلف وارد استان شده و از مناطق مختلف استان بازدید کردند.
به گزارش گلستان ما ، ستادخدمات سفر استان گلستان نیز از روز 27 اسفند فعال بوده و در کمیته های مختلف خود فعالیت های مربوط به این ایام را رصد و مدیریت می کند.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان گلستان گفت: در روز گذشته 25 هزار و 352 وسیله نقلیه وارد استان گلستان شدند که از این تعداد 15 هزار و 79 وسیله از محور کردکوی، یک هزار و 580 وسیله از محور توسکستان، 2 هزار و 74 وسیله از محور شاهرود-آزادشهر و 6هزار و 619 وسیله از محور جنگل گلستان –تنگراه وارد استان شدند.
مهدی میقانی افزود: در مجموع 23 هزار و 192 دستگاه سواری، 919 دستگاه مینی بوس و خاور، 529 دستگاه کامیون، 518 دستگاه اتوبوس و 194 دستگاه تریلر در روز 28 اسفند وارد استان گلستان شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان نیز گفت: از 25 تا 28 اسفند ماه امسال در قالب کمیته امداد و نجات 12 هزار و 122 مسافر به پایگاه های راهنمایی مسافران مراجعه کرده، 10 هزار و 657 بروشور توزیع شده و 168 نفر برای استفاده از نمازخانه مراجعه کرده اند.
حسین احمدی افزود: در روز 28 اسفندماه هلال احمر 5 عملیات امداد و نجات انجام شد که در این قالب 2 مجروح سرپایی و 4 مجروح به مراکز درمانی اعزام شدند و اورژانس نیز 30 عملیات امداد و نجات انجام داد که یک مجروح سرپایی و 33 اعزام به مراکز درمانی را در بر داشت.
وی اظهار کرد: از 25 تا 28 اسفندماه امسال در مجموع 69 عملیات امدادی انجام شد که 9 مجروح سرپایی، 75 اعزام به مراکز درمانی و 9 اسکان اضطراری را در پی داشت.
احمدی گفت: در مجموع در این ایام در ایستگاه های سلامت 60 نفر بیمار، 148 نفر برای کنترل قند خون و 257 نفر برای کنترل فشار خون مراجعه کردند که از این تعداد 46 بیمار، 77 کنترل قند خون و 154 کنترل فشار خون در روز گذشته انجام شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان نیز گفت: در روز 28 اسفند در مجموع 5 هزار و 974 مسافر در استان گلستان اقامت کرده اند کهاز این تعداد یک هزار و 171 نفر در هتل ها، 17 نفر در هتل آپارتمان ها، یک هزار و 325 نفر در کمپ های موقت، 396 نفر در مهمانسراهای دولتی و پانسیون ها، 95 نفر در مهمانپذیرها، یک هزار و 191 نفر در خانه مسافر، 2هزار و 263 نفر در مدارس آموزش و پرورش و 708 نفر در چادرهای مسافرتی و سایر اماکن اقامت داشته اند که به نسبت سال گذشته رشد 119 درصدی را نشان می دهد.
ابراهیم کریمی افزود: در این روز در مجموع 85 بازدید نظارتی انجام شد که به نسبت سال گذشته رشد 18 درصدی داشته و شامل 22 بازدید از مراکز اقامتی، 18 بازدید از رستوران ها و واحدهای پذیرایی و بین راهی، 17 بازدید از دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و 28 بازدید از مراکز اقامتی موقت می شود.
به گفته وی، در این روز 33 هزار و 59 بازدید از جاذبه های مختلف تاریخی، طبیعی و گردشگری استان گلستان نیز انجام شد که 368 درصد رشد را به نسبت سال گذشته نشان می دهد.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد