قطعی مکرر برق در استان گلستان نشان داد که مسئولان گلستان به آمادگی ششدانگ برای مقابله با تهدیدی مثل قطعی برق نرسیدند و استان نهتنها از قطعی برق بلکه از پیامدهای به وجود آمده مثل اختلال اینترنت و سوخت جایگزین در رنج است.
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»- داود خاندوزی؛ قطعی برق در سطح استان گلستان باتوجهبه ناترازی انرژی که در سطح کشور وجود دارد باعث گلایههایی از سویی شهروندان شده که شاید عامل اصلی این گلایهها نهتنها قطعی برق بلکه عدم آمادگی مسئولان استان برای رویارویی با چنین شرایطی است.
گرچه در حال حاضر در فصل امتحانات دانشآموزان قرار داریم و کمتر موضوع شبکه شاد مطرح است؛ ولی در روزهای نخست قطعی برق خانوادههای دانشآموزان گلایههای از اختلال در اینترنت استان گلستان داشتند و بیان میکردند که قطعی برق باعث شده که سرعت اینترنت و دسترسی به این شبکهها برای آنان کند شود.
در این راستا در گزارشی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان عنوان کرد که یکی از علتهای مهم اختلال در اینترنت در زمان قطعی برق فرسودگی باتریهای سایتهای اپراتورها است.
حامد قدس علوی ابراز داشت که علت اصلی این اختلال ناکارآمدی تجهیزات ذخیرهکننده برق است و در این راستا وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات رادیویی، جلسات متعددی با اپراتورهای جلساتی را برگزار کرده است.
همچنین از دیگر گلایه شهروندان در سطح شهر گرگان موضوع تشدید ترافیک با قطعی برق در سطح شهر بود که با پیگیریهای صورتگرفته شده از پایگاه خبری تحلیلی گلستان ما مشخص شد که بنا بود چراغهای راهنمایی به یوپیاس مجهز شوند و در زمان مقرر اعلام شده تعدادی از چراغهای راهنمایی سطح شهر گرگان به یوپیاس مجهز شد تا بار این ترافیک کمتر شود؛ ولی کماکان این مشکل در سطح شهر گرگان تداوم دارد.
موضوع دیگری که شهروندان استان گلستان به پایگاه خبری تحلیلی گلستان ما گزارش دادند این است که باتوجهبه قطعی برق با مراجعه به بانکها گاهی با اختلال در شبکه روبهرو میشوند و کارهای آنها نیمهتمام باقی میماند.
همچنین در برخی از مراجعات مردم در دستگاههای اجرایی موضوع «سیستم قطع است» ورد زبان برخی کارکنان شده و شهروندان میگویند چند روزی که به دلیل برودت هوا دستگاههای اجرایی تعطیل بوده و پس از آن نیز چرا باید کارهای آنها معوق بماند.
از دیگر موضوعات و مشکلات استان در زمان قطعی برق نیز اختلال در سیستم همراه بانک و دستگاههای پوز است که گاهی فروشندگان را کلافه کرده و دادوستد آنها را به مخاطره انداخته است.
البته استاندار گلستان به نظر میرسد متوجه چنین مشکلات و ناهماهنگیهایی در استان شده و در جلسه شورای اشتغال استان گلستان به تأکیدات برای آمادگی با بحران برودت هوا اشاره کرده است.
همچنین طهماسبی به فرمانداران دستور داده که سرکشی از وضعیت نانواییها و بیمارستانها در سطح استان داشته باشند، بنا به گفته استاندار شرکت فرآوردههای نفتی موظف است که سوخت جایگزین را بهتمام بیمارستانهای استان برساند و طهماسبی از فرمانداران درخواست کرده که به این موضوع نظارت داشته باشند.
از دیگر نکاتی که ناترازی انرژی به وجود آورده موضوع عدم تحویل بهموقع سوخت جایگزین به واحدهای تولیدی است، برخی واحدهای تولیدی با اشاره به بروکراسی طولانی برای دریافت سوخت و کارشکنیها میگویند سوخت جایگزین را به قیمت لیتری هفت هزار تومان تهیه میکنند که این مسئله برای واحدهای تولیدی مثل پرورش مرغ مقرونبهصرفه نیست.
قطعی مکرر برق در استان گلستان نشان داد که مسئولان گلستان به آمادگی ششدانگ برای مقابله با تهدیدی ناترازی انرژی نرسیدند و گرچه این مسئله یک تهدید به شمار میرود؛ ولی فرصتی است که مسائل به وجود آمده را برطرف کنند.
گلستان ما صدای مردم استان گلستان است و تداوم این مسائل باعث میشود که به سراغ دستگاههایی اجرایی که در این مسیر کمکاری و تعلل کردند برویم و از دستگاه قضایی بخواهیم باوجود چنین گزارشی از سوی مردم به دلیل ترک فعل مسئولان با آنها برخورد کنند.
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد