1397-03-23 11:12
3916
0
54326
بهرامی در گفتگو با گلستان ما عنوان کرد؛

آثار استاد سبزواری جان تازه ای به جسم انقلابیون مومن می بخشید

این کارشناس زبان و ادبیات فارسی گفت: استاد سبزواری درهر قالبی که شعر می‌سرودند اثری منسجم و قوی در زمان خود به وجود می‌آمد؛ به خصوص وقتی که با اجرای حماسی گروه های سرود همراه می شد جان تازه ای به جسم انقلابیون مومن می بخشید.

به گزارش گلستان ما؛ در آخرین روزهای بهار سال 1395، بهارعمردرخت تنومند شعر انقلاب خزان شد و پدر شعر و سرودهای انقلابی، یعنی استاد حمید سبزواری روی در نقاب خاك كشید. " گلستان ما " به بهانه گرامیداشت یاد این یاردبستانی و دوران دانشگاه به نزد یکی از اصحاب فرهنگ و ادب استان، محمدرضا بهرامی رفته و با وی به گفت و گوی صمیمانه پیرامون شخصیت و آثار این چهره ماندگار معاصر نشسته که ماحصل آن از نظرتان می گذرد:

محمدرضا بهرامی با توجه به رشته تحصیلی مقطع کارشناسی دانشگاه و همزمانی آن با رشته شغلی اش که در حوزه فرهنگ و شعر و ادبیات در یکی از دانشگاه های موفق استان بوده به دوستی و ارادت و آشنایی با  شخصیت و آثار فاخر و ارزشمند مرحوم استاد حمید سبزواری اشاره کرد و گفت: در هر مجلس و جشنواره‌ای که موضوعیتش با انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پیوند داشت تمام سعی مان این بود که از استاد سبزواری به عنوان زبان گویای این دو حوزه دعوت کنیم تا با حضور ارجمند خویش برغنای آن بیفزاید و معمولا هم در فراخوان جشنواره های سراسری شعر دانشجویی که مهمان ویژه اش استاد بودند به بهانه دیدن این چهره‌ درخشان و برجسته شعر انقلاب، اثری خلق و ارسال می کردیم که در دانشگاه تهران و ساوه و علوم پزشکی گلستان افتخار حضور در محضر استاد را داشتم.

وی در ادامه می‌گوید: استاد حمید سبزواری شاعری انقلابی بود و با همه اعتقادش تا آخرین نفس با قلم و شعر در خدمت آرمان‌های این انقلاب ماند. سروده‌هایی که درباره انقلاب از سبزواری باقی مانده از زیباترین آثاری است که تا به حال در این حوزه ساخته شده است. ایشان در دوره‌های مختلف پیروزی انقلاب و حضور امام (ره) و برای شهدای انقلاب شعر سروده که این آثار در زمره تأثیرگذارترین سروده‌ها مربوط به انقلاب اسلامی بوده و هستند.

این کارشناس زبان و ادبیات فارسی افزود: ایشان درهر قالبی که شعر می‌سرودند اثری منسجم و قوی در زمان خود به وجود می‌آمد؛ به خصوص وقتی که با اجرای حماسی گروه های سرود همراه می شد جان تازه ای به جسم انقلابیون مومن می بخشید.

وی خاطرنشان کرد: در بیان جایگاه مهم و رفیع حمید سبزواری در اثر پخشی سرودهای انقلاب اسلامی همین کافی است بدانیم که حتی در پاره ای از موارد، زمان پخش سروده های استاد از صدا و سیمای ملی ایران رهبرمعظم انقلاب شخصا نظارت کرده و دستور نهایی پخش را صادر می کرده اند.

عضو انجمن ادبی لامعی گرگانی ضمن اشاره به دیدارهای شاعران در نیمه ماه مبارک رمضان با رهبرمعظم انقلاب ابراز داشت: همواره استاد سبزواری در حلقه شاعرانی بود که در دیدار با امام خامنه ای در نیمه ماه مبارک رمضان حضور داشتند. سال گذشته نیز با تمام ضعف‌های جسمانی حضور یافت و شعرخواند. دریغا که امسال این دیدارمقدر نخواهد شد.

بهرامی گفت: از جمله خاطراتی که با این پیر شعر انقلاب در استان گلستان به دعوت در نوزدهمین جشنواره شعر و نثر دانشجویی «جلوه های ایثار» داشتم، او انسانی خوش اخلاق و ولایت مدار و استادی به تمام معنا درخدمت شعر انقلاب و دفاع مقدس بود و هر صفت خوبیکه سراغ داریم در ایشان مجتمع بود.

وی شعر «خمینی ای امام» و «خجسته باد این پیروزی» را دو اثر برجسته این شاعرشهیر و پیشکسوت در کنار سایر آثار او برشمرد و تاکیدکرد: امروز بر ما كه ادعای خویشــی و هم‌كیشــی با این استاد فرزانه را داریم، فرض است كه به احترام انقلاب، امام و شهیدان، نام بلندش را پاس بداریم و راهش را رهرو باشیم.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.