تحریف دین یا شخصیت های دینی، یک عمل ناجوانمردانه ای است که دشمنان دین و دشمنان شخصیت ها توانسته اند از این طریق، ضربات سنگینی را به اسلام و شخصیت های دینی وارد کنند.
به گزارش گلستان ما؛ آيت الله سيد حبيب الله قدمي ازعلماي مشهور استان گلستان واستاد حوزه و دانشگاه طي يادداشتي نوشت: "رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد تحریف شخصیت حضرت امام (ره) فرمودند: تحريف شخصيت حضرت امام، زيانهاي فراواني را در استمرار اين حرکت ايجاد مي کند بنابراين بايد در اين زمينه، کاملا" هوشيار بود.
تحریف دین یا شخصیت های دینی، یک عمل ناجوانمردانه ای است که دشمنان دین و دشمنان شخصیت ها توانسته اند از این طریق، ضربات سنگینی را به اسلام و شخصیت های دینی وارد کنند.
- حقیقت تحریف
تحریف دین یا تحریف شخصیت افراد به معنای تغییر دین یا تغییر شخصیت آنها است ؛ امّا نه یک تغییر واقعی بلکه یک تغییر ظاهری!
تحریف کنندگان دین یا شخصیت افراد، کسانی هستند که تلاش می کنند از راه های مختلفی چهره ی دین یا چهره ی افراد را به گونه ای که دوست دارند جلوه بدهند تا از این طریق به اهداف خود برسند.
- راه ها و اهداف تحریف
تحریف دین یا شخصیت افراد، گاهی از طرف دوستان یک دین یا یک شخصیت صورت می گیرد و گاهی نیز از طرف دشمنان دین!
1. دوستداران بعضی از ادیان یا اشخاص تلاش می کنند چهره ی دینِ خود یا شخصیت مورد علاقه خود را به گونه ای زیبا جلوه دهند تا توجه مردم را به سمت دینشان یا شخصیت مورد علاقه شان جلب کنند.
2. دشمنان بعضی از ادیان یا اشخاص، تلاش دارند تا با نشان دادن چهره ی زشت از دین یا شخصیتی که با آن مخالف هستند مردم را از آن دین یا شخصیت دور نمایند.
3. گاهی تحریف کنندن برای جلب نظر مردم به سمت خودشان، چهره ی دین یا شخصیت ها را به گونه ای معرفی می کنند تا مردم به خاطر علاقه ای که به آن دین یا آن شخصیت دارند به شخص تحریف کننده متمایل شوند.
در تمام این موارد، تحریف کردن خیانت است و شخص تحریف کننده خائن است.
- نمونه ای از تحریفات در تاریخ ادیان و اسلام
تحریف تورات و انجیل یکی از بزرگترین خیانت هایی است که به خدا و ادیان الهی شده است. در قرآن کریم در چند مورد به این واقعیت تلخ اشاره شده است که نمونه ای از آن در آیه 41 مائده است.
در تحریف شخصیت ها نیز می توان به تحریف شخصیت حضرت ابراهیم (ع) اشاره کرد.
پیروان موسی (ع) ادعا می کردند که حضرت ابراهیم (ع) یهودی بوده است و پیروان حضرت عیسی (ع) مدعی بودند که حضرت ابراهیم (ع) مسیحی بود و مشرکین مکه نیز آن حضرت را مشرک می دانستند. قرآن کریم در به رد ادعای آنها پرداخت و آن حضرت را یک مسلمان واقعی معرفی نمود.
بعد از رحلت رسول خدا (ص) نیز اگرچه به قدرت الهی الفاظ قرآن کریم از تحریف محفوظ ماند ولی عده ای با تفسیر به رآی های خود یا با از بین بردن بعضی از احادیث و نیز جعل احادیث دست به تحریف در دین زدند و از این طریق شخصیت های را خانه نشین کردند و یا آنها را به شهادت رساندند و یا افراد نالایقی را در صدر حکومت قرار دادند.
وقتی خبر شهادت حضرت علی (ع) به مردم شام رسید که آن حضرت را در محراب مسجد به شهادت رساندند از یکدیگر پرسیدند مگر حضرت علی نماز می خواند؟!
از این قبیل تحریف ها در طول تاریخ، فراوان یافت می شود و هم اینک نیز جامعه دچار آن است. جنایاتی که از این طریق به ادیان و بشریت شده است قابل شمارش نیست.
-تحریف شخصیت امام (ره) از ابتدای انقلاب تا کنون
همچنانکه از فرمایشات مقام معظم رهبری استفاده شد، تحریف چهره حضرت امام (ره) از ابتدای انقلاب آغاز شد و همچنان ادامه دارد؛
تحریف کنندگانی که سعی داشتند امام را یک انقلابي خشک و خشن و غير قابل انعطاف و بدون عاطفه معرفي کنند یا این که او را يک انسان ليبرال مسلک نشان بدهد یا ....
-اما چه باید کرد؟
حضرت امام (ره) که در زیرکی و هوشیاری او هیچ تردیدی نیست برای جلوگیری از ایجاد تحریف در شخصیت خویش که خواه و ناخواه منجر به انحراف انقلاب اسلامی خواهد شد تدبیری نموده اند که در حقیقت الگو برداری از پیامبر اسلام (ص) است.
آن حضرت در منا سخنرانی نمود و به همه اعلان کرد: «أَيُّهَا النَّاسُ مَا جَاءَكُمْ عَنِّي يُوَافِقُ كِتَابَ اللَّهِ فَأَنَا قُلْتُهُ وَ مَا جَاءَكُمْ يُخَالِفُ كِتَابَ اللَّهِ فَلَمْ أَقُلْهُ». یعنی این مردم!
آنچه که از من به شما رسیده است و موافق با قرآن باشد من آن را گفته ام و آنچه به شما رسیده است و مخالف قرآن باشد من آن را گفته ام».
حضرت محمد (ص) با این فرمایش خود، مهر بی اعتباری بر روی هر سخنی که مخالف با قرآن باشد زده است اگرچه راویان آن پنجاه عادل باشد!
در روایتی معتبر در کتاب کافی، ج12، ص295 از امام رضا (ع) نقل شده است که اگر پنجاه نفر سوگند بخورند که فلان شخص، فلان مطلبی را گفته و آن شخص بگوید من آن را نگفته ام، تو آن پنجاه نفر را تکدیب کن و آن شخص را تصدیق کن.
بنابراین هر کسی که مطلب یا خاطره ای از امام نقل کند، با توجه به وصیت نامه آن بزرگوار ما موظف هستیم در صورتی که از یکی از راه هایی که حضرت امام (ره) آنها را تعیین کرده اند ثابت نشود، آن شخص را تکذیب کنیم و لو اینکه از نزدیکان آن حضرت یا یادر دیرین باشد تا از این طریق، جلوی تحریف شخصیت امام (ره) و انقلاب اسلامی را بگیریم که این خواست حضرت امام (ره) است.
انتهاي پيام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
شنیده ها حاکی است آیت الله قدمی برای شرکت در انتخابات خبرگان رهبری از فرماندهی پایگاه بسیج مسجد امام رضا ( ع ) استعفا دادند و استعفای ایشان پذیرفته شد.