1396-10-02 14:59
629
0
48174
در ۹ ماهه نخست سال جاری انجام شد؛

اعزام ۳هزار و ۶۷۰ مددجوی گلستانی به سفرهای زیارتی

معاون فرهنگی کمیته امداد استان گلستان با ارائه گزارشی از فعالیت‌های حوزه فرهنگی این نهاد در سال جاری، گفت: امسال سه هزار و ۶۷۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان در قالب طرح "شوق زیارت" به سفرهای زیارتی اعزام شدند. 

سایت خبری کمیته امداد، کریم ملکان، معاون فرهنگی کمیته امداد استان گلستان گفت: در ۹ ماهه نخست سال جاری سه هزار و ۶۷۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان در قالب طرح "شوق زیارت" بااعتبار ۵۰۰ میلیون تومان به سفرهای زیارتی اعزام شدند.

وی با اشاره به اعزام دو هزار و ۶۸۰ مددجوی گلستانی تحت حمایت این نهاد به اردوی زیارتی مشهد مقدس در سال جاری گفت: در ۹ ماهه نخست سال ۹۶ تاکنون ۲۱۰ مددجو عازم عتبات عالیات و ۴۰۰ مادر سرپرست خانوار و دخترانشان در قالب طرح شوق زیارت به شهر مقدس قم اعزام شدند.

ملکان همچنین از اعزام ۳۸۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان به پیاده‌روی اربعین حسینی سال جاری خبر داد.

وی بابیان اینکه اعزام خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد به سفرهای زیارتی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی این نهاد است گفت: اردوهای زیارتی باهدف تقویت بنیه اعتقادی و دینی، غنی‌سازی اوقات فراغت و ایجاد نشاط معنوی مددجویان تحت حمایت این نهاد برگزار می‌شود.

ملکان بابیان اینکه طرح شوق زیارت بستری مناسب برای یاری‌رسانی به نیازمندانی است که برای نخستین بار به زیارت عتبات عالیات و مشهد مقدس مشرف می‌شوند افزود: در قالب این طرح، نیازمندانی که تاکنون به اماکن زیارتی مشرف نشده‌اند، در طول سال شناسایی و ساماندهی می‌شوند تا با یاری خیران امکان سفر آن‌ها به عتبات عالیات، مشهد و سایر اماکن زیارتی فراهم شود.

معاون فرهنگی کمیته امداد استان گلستان با اشاره به اعزام چهار هزار و ۶۲۴ مددجوی گلستانی به سفرهای زیارتی سال ۹۵ گفت: سال گذشته کمیته امداد استان گلستان بااعتبار ۷۹۷ میلیون تومان، سه هزار و ۹۹۸ مددجوی را در قالب طرح "شوق زیارت" به شهر مشهد مقدس و قم و ۶۲۶ مددجوی را به عتبات عالیات اعزام کرد.

وی افزود: فراهم کردن امکانات لازم برای ادامه تحصیل دانش‎آموزان، دانشجویان و طلاب تحت حمایت این نهاد، رسیدگی به مسائل آموزشی و تربیتی، برگزاری اردوهای آموزشی و تلاش جهت رشد و اعتلای فرهنگ اصیل اسلامی با برگزاری کلاس‌های آموزشی، انجام کارهای هنری و فرهنگی، برگزاری مراسم و ارائه مشاوره و راهنمایی از فعالیت‌های حوزه فرهنگی کمیته امداد است.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.