1393-05-26 05:34
4478
2
1151

عکس / قطع‌ سر سرباز سوری با شمشیر توسط داعش

تروریست‌های داعش در جنایتی دیگر سر یک سرباز سوری را در منطقه "رقه" با شمشیر بریدند.

به گزارش گلستان ما ، تروریست‌های وارداتی داعش به سرکردگی آمریکا و غرب فعالیت‌های خود را در سوریه آغاز کرده و هم اکنون نیز در عراق مستقر شده‌اند. تروریست‌های نیابتی از ابتدای ماجراجویی خود در منطقه عده زیادی از مردم بیگناه را کشته و به راحتی از جنایات خود تصویربرداری می‌کنند.

در اینجا این موضوع حائز اهمیت است که داعشی‌ها بدون اینکه بویی از انسانیت برده باشند به راحتی انسانهای بیگناه را سلاخی کرده و به راحتی از جنایات خود تصویر می‌گیرند.

این تروریست‌ها این بار نیز در اقدامی وحشیانه سر یک سرباز سوری را در منطقه "رقه" با شمشیر زدند.

قطع‌ سر با شمشیر توسط داعش+عکس

در این تصویر همچنین کودکی حضور دارد که به راحتی نظار‌ه‌‌گر زدن بی‌رحمانه سر یک انسان است و دیگر تروریست‌ها به راحتی از این فاجعه غیرانسانی تصویربرداری می‌کنند که این مسئله خوی وحشیانه داعشی‌ها را بیش از پیش آشکار می‌سازد.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

اوقچی

با سلامچه بر سر ما مسلمانان آمده است که باید شاهد وحشی گر به شدیدترین وجه آن در دنیا باشیم. این اقدامات به نام اسلام است و به هیچ وجه اسلام نیست. و بدتر از آن هم باید شاهد برخورد ریاکارانه با این اقدامات باشیم. به امید روزی که ما مسلمان ها فقط بتوانیم به حرف هم گوش کنیم! همین!

0
0
پاسخ
1393-05-26 02:43

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.