1404-12-18 13:00
76
0
96750
تحلیلگر مسائل سیاسی تاکید کرد:

مجتبی خامنه‌ای رهبری در تراز انقلاب اسلامی

تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: رهبر جدید انقلاب در 17 سالگی وارد جبهه جنگ شد و پس از آن نیز علوم فقهی قوی را نزد اساتید و علمای اندیشمند فراگرفته و به درجه اشتهاد رسیده است وشخصیت بی بدیلی برای انقلاب اسلامی است.

حسین کریمی‌‌اول در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» ضمن تسلیت ایام شهادت امیرالمومنین(ع) و شهادت رهبر انقلاب اسلامی گفت: حوادث بسیار سریع را در این ایام مشاهده کردیم، دشمن در حمله‌ای که به ما در روز نخست داشت و با شهادت رهبر انقلاب و فرماندهان تصور می‌کرد کار انقلاب اسلامی در یکی دو روز به پایان می‌رسد.

تحلیلگر مسائل سیاسی  ادامه داد: امروز هشت روز از این حادثه می ‌گذرد و نه تنها از قدرت انقلاب اسلامی با وجود شهادت فرماندهان کاسته نشده است بلکه فرماندهان ما در میدان نبرد با قدرت دو چندان در برابر اسرائیل و آمریکا و ناتو ایستادند.

کریمی‌اول بیان کرد: ملت هشت شب است که لحظه به لحظه و قوی تر از گذشته در میادین شهر ایستادند و از نیروی مسلح و انقلاب اسلامی دفاع کرد و این در حالی است که حوادث بی بدیلی را در این مقطع سپری کردیم.

وی افزود: رهبر جدید انقلاب اسلامی در این شرایطی از سوی مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد که دفتر خبرگان رهبری در قم مورد هدف قرار گرفت ولی  خبرگان رهبری وظیفه شرعی خود را انجام داد و رهبر انقلاب اسلامی را معرفی کرد و این نقطه عطفی در انقلاب اسلامی است.

تحلیلگر مسائل سیاسی  به شخصیت برجسته رهبر انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: ایشان شخصیت ارزشمندی در درون انقلاب اسلامی است، در دوران حیات رهبر انقلاب اجازه نداد که سخنی از ایشان پخش شود، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای در 17 سالگی وارد جبهه جنگ شد و از علوم فقهی قوی برخوردار است و از اساتید بزرگ و اندیشمندی در دوران طلبگی استفاده کرده و به درجه اشتهاد رسیده است و شخصیت بی بدیلی برای انقلاب اسلامی است.

کریمی‌اول یادآور شد: امروز خامنه‌ای جوان با توان با انگیزه بیشتر و با حمایت مردم و پشتیبانی ملت منصوب شد، پس از رای گیری چند روز معرفی ایشان به تاخیر افتاد و التهابی در دل مردم بود که هر چه زودتر رهبر انقلاب معرفی شود.

وی افزود: اطمینان داریم با رهبری مجتبی خامنه‌ای انقلاب اسلامی با توان و حمایت بیشتر در برابر دشمنان به ویژه ترامپ و نتانیاهو خواهد ایستاد و این در حالی بود که ترامپ تهدید کرده بود که در صورت انتخاب ایشان نسبت به ترور رهبر جدید انقلاب اقدام می‌کند.

تحلیلگر مسائل سیاسی  ابراز داشت: همین مسئله دلیل قاطعی بود که رهبر انقلاب هرچه زودتر معرفی شود و این انتخاب را به ملت ایران و ایثارگران و رزمندگانی که پشت لانچرها هستند و در نقطه نقطه این کشور ایستادند تبریک می گوییم و اطاعت خود را همانطور که از امام خامنه ای داشتیم از خلف صالح ایشان خواهیم داشت و تا پای جان از آن دفاع می کنیم و با صدای بلند می‌گوییم «ما همه سرباز توایم خامنه‌ای گوش به فرمان توایم خامنه‌ای دست خدا بر سر ما است خامنه‌ای رهبر ماست».

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.