1404-07-02 13:46
60
0
95345
کارشناس و صاحب‌نظر رسانه‌ای مطرح کرد:

ضرورت اتحاد ملی و توانمندی‌های هسته‌ای

کارشناس و صاحب‌نظر رسانه‌ای سخنرانی اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی را که خط‌قرمزهای راهبردی نظام را با صراحت تبیین کرد، بسیار راهگشا و اتمام حجت خواند و بر دو محور اصلی اتحاد ملی و توانمندی‌های هسته‌ای به‌عنوان ستون‌های اقتدار کشور تأکید ورزید.

 به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی در یک سخنرانی تلویزیونی، ضمن ترسیم روشن خطوط قرمز راهبردی جمهوری اسلامی ایران، بر ضرورت هوشیاری و انسجام ملی در برابر تهدیدات دشمنان تأکید ورزیدند.

این سخنرانی که ابعاد مختلفی از سیاست داخلی و خارجی را در بر می‌گرفت، واکنش‌های متعددی را در پی داشت.

حجت‌الاسلام سید حبیب حسینی، کارشناس برجسته رسانه‌ای، در تحلیل این سخنان در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، ابتدا به بخش مربوط به اتحاد ملی اشاره کرد و گفت: حضرت آقا، اتحاد ملی را مشت پولادین ملت علیه دشمن توصیف کردند که بر فرق سر دشمنان فرود آمد. ایشان به‌درستی بیان داشتند که تمامی مسائل جمهوری اسلامی در یک سو و مسئله وحدت ملی در سوی دیگر قرار دارد.

وی افزود: این اتحاد، سرمایه اجتماعی و انسجام ملی است که در برابر تهدیدات و طراحی‌های دشمن برای آشوب، سدی مستحکم ایجاد می‌کند و هیچ تحریم و تبلیغی قادر به ازبین‌بردن آن نیست.

حسینی با اشاره به اهمیت این بخش از سخنرانی، تصریح کرد: تأکید بر کنارگذاشتن اختلافات رنگ، قومیت و حزب، پیامی روشن برای تمامی نهادها، احزاب و دلسوزان نظام است تا با حفظ انسجام، اقتدار ملی را تضمین کنند.
 توانمندی‌های هسته‌ای؛ سرمایه‌ای ملی با کاربردهای متنوع

بخش دیگری از سخنرانی که موردتوجه کارشناس رسانه‌ای قرار گرفت، به توانمندی‌های غنی‌سازی هسته‌ای اختصاص داشت، حجت‌الاسلام حسینی در این باره اظهار داشت: حضرت آقا به‌درستی به مسئله غنی‌سازی به‌عنوان یک سرمایه ملی اشاره کردند که باید برای مردم تبیین شود. کاربردهای این فناوری فراتر از تصورات محدود است و علاوه بر تأمین انرژی برق، در حوزه‌هایی چون تولید رادیو داروها برای درمان سرطان و مصارف کشاورزی نیز نقش حیاتی دارد.

وی با رد این تصور که غنی‌سازی صرفاً کاربرد نظامی دارد، به سخنان رهبری مبنی بر عدم پیگیری ساخت بمب اتم اشاره کرد و گفت: این موضوع، نشان‌دهنده پایبندی نظام به فتوای رهبری و جزئی از دکترین دفاعی ایران است. ازدست‌دادن این ظرفیت بومی، ما را در بلندمدت وابسته و محروم خواهد کرد.

تجربه برجام؛ درسی برای آینده مذاکرات

 حسینی در ادامه به بخش مربوط به مذاکره با آمریکا و تجربه برجام پرداخت و گفت: حضرت آقا با استناد به تجربه ۱۰ساله برجام و خلف وعده‌های طرف مقابل، به‌روشنی بیان داشتند که ملت ما ۱۰ سال سرگرم وعده‌های نسیه شد، درحالی‌که خود نقد عمل کرد، طرف آمریکایی به طور کامل از تعهدات خودسر باززده است.

وی با انتقاد از رویکرد برخی مبنی بر مذاکره، افزود: اینکه پیشاپیش نتیجه مذاکره این باشد که ما غنی‌سازی را حذف و توان دفاعی خود را از بین ببریم، نه شرافتمندانه است، نه حکیمانه و نه عاقلانه. این دیکته‌ها نه‌تنها منفعتی ندارد، بلکه زنجیره‌ای از مطالبات بعدی را فراهم می‌آورد و حتی می‌تواند موجودیت جمهوری اسلامی را زیر سؤال ببرد.

راه‌حل برون‌رفت؛ قوی‌شدن و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی

 در پایان این گفت‌وگو، حسینی به راهکار ارائه شده توسط رهبر معظم انقلاب برای عبور از چالش‌های کشور اشاره کرد و گفت: "حضرت آقا راه‌حل اصلی را در قوی‌شدن در تمامی عرصه‌های علمی، نظامی و مدیریتی باروحیه جهادی و کار و تلاش مبتنی بر مقاومت دانستند.

وی تأکید کرد: زمانی که ما قوی شویم، می‌توانیم تمامی سدها را از بین ببریم و نیازی به مذاکره برای حل مشکلات نخواهد بود. کشور ما سرشار از پتانسیل و ظرفیت است که در صورت بهره‌برداری صحیح، قطعاً اثرگذار خواهد بود.

این کارشناس رسانه‌ای در پایان، سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب را بسیار راهگشا و اتمام حجت قلمداد کرد و خواستار توجه رسانه‌ها به تبیین و گسترش مفاد این سخنان در جامعه شد.
 انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.