1403-08-19 13:24
138
0
92057
روایت‌هایی که تنها در سفر به سرزمین نور شنیده می‌شود؛

«راهیان نور» مرورگر فرهنگ ایثار و شهادت

راهیان نور سفر به اعماق فرهنگ ایثار و شهادت است که امروز به مرورگری برای ترویج ایثارگری در بین جوانان و نوجوانان انقلاب اسلامی تبدیل شد.

 به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ شهدای هشت سال دفاع مقدس به ما نشان دادند که کربلا به رفتن نیست و به کربلایی شدن است، کسانی که برای رسیدن به آرمان‌های بالند شهدای کربلا و نهضت حسینی از همه هستی خود گذشتند.

شهدایی که ارزششان در خاکی بودن است گویا هر چه خاک شلمچه و هویزه بیشتر به لباس تنشان می‌نشست عزت و ارزش بیشتری پیدا می‌کردند و آن‌هایی که گمنام در این خاک آرامیدند و بعد از سال‌ها تکه لباس و استخوانی از آن‌ها به شهر می‌آید عزیز شهر می‌شوند.

برای زنده نگه‌داشتن این فرهنگ نیز باید امروز سری به سرزمین ایثار و از خودگذشتگی زد با چشم بصیرت از راوی صحنه‌های عملیات را با خود تداعی کنیم و یادمان باشد که پا بر چه خاکی می‌گذاریم و اگر بر صندلی مسئولیتی می‌نشینیم چه بهای سنگینی برای آن پرداخت شده است.

ازاین‌رو ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت بدون راهیان نور مفهوم پیدا نمی‌کند، مسئولان فرهنگی و آموزشی شهر نیز به این مسئله واقف هستند و در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از موضوعات که به آن تأکید دارند سفر راهیان نور است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گلستان در این باره گفت: یکی از وظایف ما در آموزش‌وپرورش و سطح مدارس استان گلستان ترویج ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی قهرمانان شهر است که در هشت سال دفاع مقدس با دستان خالی و دلی پر از ایمان در برابر دشمن تا بن دندان مسلح ایستادگی کردند و این افراد الگویی مناسبی برای جوانان شهر و مرزوبوم ما هستند که باید به معرفی آن‌ها اقدام کنیم.

نظری بیان کرد: به این منظور برنامه‌های متنوعی در سطح مدارس برای دانش‌آموزان در نظر گرفتیم برای مثال امسال اجلاس شهدای ۴۹۰ شهید دانش‌آموز استان گلستان را در بهمن سالجاری برگزار می‌کنیم و پیش اجلاسیه آن برگزاری یادواره شهدای دانش‌آموز در سطح مدارس استان گلستان است.

وی افزود: در کنار این مسائل فرهنگی و یادواره شهدا در سطح مدارس موضوع راهیان نور تکمیل‌کننده ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و توصیه ما این است که دانش‌آموزان برای یکبار هم شده به این سفر معنوی بروند.
 مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گلستان خاطرنشان کرد: در این راستا یکی از مواردی که در دستور کار آموزش‌وپرورش است اعزام دانش‌آموزان به راهیان نور است، دانش‌آموزان با حضور در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس بیش از گذشته ایثارگری‌ها و رشادت رزمندگان ما را درک می‌کنند.

نظری یادآور شد: شهدای ما از همه هستی خود گذشتند و در برابر دشمن سینه‌های خود را ستبر کردند تا امروز ما امنیت داشته باشیم و اگر امروز از ایران اسلامی به‌عنوان ام‌القری منطقه یاد می‌کنند به واسطه این رشادت‌ها است.

سردار علی ملک‌شاهکوهی نیز به اهمیت راهیان نور پرداخت و گفت: راهیان نور یکی از بزرگ‌ترین رخدادهای فرهنگی کشور است که در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش به سزایی دارد.

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان ادامه داد: باید نسبت به معرفی شهدا به نسل جوان اقدام کنیم و تلاش کنیم که جوانان ما با قهرمانان واقعی این مرزوبوم که از جان خود گذشتند تا پرچم اسلام به زمین نیفتد بیشتر آشنا شوند.

ملک‌شاهکوهی بیان کرد: یکی از اقشاری که در دوران دفاع مقدس نقش پررنگی داشت دانش‌آموزان و دانشجویان بودند و بالغ بر ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز در سطح کشور داریم.

وی افزود: در راستای شناساندن این قهرمانان به جوانان به‌ویژه دانش‌آموزان باید تلاش کنیم و در این راستا کنگره ملی شهدای دانش‌آموزی را در بهمن‌ماه خواهیم داشت که دومین کنگره اجلاسیه ۴ هزار شهید استان گلستان به شمار می‌رود.

فرمانده سپاه نینوا استان گلستان افزود: از هفته بسیج دانش‌آموزی آغاز اعزام دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی شروع شده است و بالغ بر دو هزار دانش‌آموزان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند که یک هزار نفر دختران دانش‌آموز و یک هزار نفر نیز از پسران دانش‌آموز به این مناطق اعزام می‌شوند.

ملک شاهکوهی بیان کرد: همچنین در کنار بازدید از این مناطق عملیاتی راهیان نور پیشرفت نیز در نظر گرفته شده و زائران شهدا از پارک ملی هوا و فضای سپاه نیز به بازدید می‌کنند و با آخرین دستاوردهای نظامی هوایی آشنا می‌شوند.
 انتهای خبر/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.