1404-10-10 11:10
100
0
96284
تحلیلگر مسائل سیاسی تاکید کرد:

ایستادگی، کلید حفظ ارزش‌ها و تبدیل شدن به قدرت جهانی

تحلیلگر مسائل سیاسی، در تحلیلی جامع درباره لزوم تداوم رویکرد مقاومت، تأکید کرد که هر جامعه‌ای که در برابر تحمیل‌ها ایستادگی کند، گنجینه ارزشی خود را حفظ خواهد کرد.

حسین کریمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی  با اشاره به الگوی موفق دفاع مقدس، مقاومت را عاملی برای تبدیل شدن ایران به قدرت منطقه‌ای در عرصه‌های موشکی و پهپادی دانست و گفت: آنچه در ونزوئلا نیز شاهدیم، اثبات می‌کند که ایستادگی، معادلات قدرت جهانی را تغییر می‌دهد.

تحلیلگر مسائل سیاسی با تبیین چارچوب ایستادگی در نظام اسلامی، بیان کرد: هسته اصلی حفظ هویت هر ملت، مقاومت در برابر تحمیل‌هاست.

کریمی تصریح کرد: هر جامعه‌ای که بتواند از آن مؤلفه‌های ایستادگی در مقابل هر موضوعی، هر مسئله‌ای که می‌خواهد بر او تحمیل شود یا می‌خواهد مسیر او را منحرف بکند، ایستادگی بکند، مقاومت بکند، از حیثیت خود، از اعتقادات خود، از ارزش‌های خود مقاومت بکند و دفاع بکند، قطعاً آن گنجینه ارزشی را حفظ خواهد کرد. هرچند مقاومت در هر صورت هزینه دارد، اما هزینه‌های مقاومت قطعاً کمتر از هزینهٔ زیر بار ظلم و ستم رفتن است.

این تحلیلگر با اشاره به سوابق ۴۷ ساله انقلاب اسلامی، تأکید کرد: تجربه تاریخی نشان داده است موفقیت‌ها در سایه ایستادگی به دست آمده و شکست‌ها در پی عقب‌نشینی‌ها رقم خورده است.

وی افزود: این الگو اکنون به جهانیان صادر شده است؛ یعنی کشورهای دیگر هم پذیرفتند که بایستی روی پای خود بایستند.

کریمی در ادامه به دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: در هشت سال دفاع مقدس، با وجود همه همراهی‌هایی که دشمنان ایران با صدام کردند، ما یکه و تنها به اذن الهی و با توکل بر خدا، بر توانمندی‌های خودمان در مقابل دشمن ایستادیم و شیرینی این ایستادگی را در پیروزی مشاهده کردیم. در همه سطوح، امکانات نمی‌دادند؛ خودمان ایستادیم، خودمان فکر کردیم و امروز تبدیل شدیم به قدرت موشکی دنیا، به قدرت پهپادها. این‌ها چیزهایی است که ما در عرصه مقاومت به دست می‌آوریم.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین به صادرات این تفکر توسط «سردار دل‌ها» به سایر محورهای مقاومت در منطقه اشاره کرد: همین‌طور که مشاهده کردیم، ایستادگی با مقاومت توانست مؤلفه‌ها را در مقابل اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی تغییر دهد و قدرت دشمن را به زیر بکشد؛ چنانچه با وجود دو سال تخریب گسترده، نتوانستند اراده‌ها را بشکنند.

وی با ذکر مثال ونزوئلا، این الگو را جهانی خواند و تأکید کرد: ایستادگی مردم و مسئولان ونزوئلا در برابر هجمه‌های آمریکایی، مانع از تحقق اهداف غرب شده است.

کریمی در پایان نتیجه‌گیری کرد: هر جایی که در هر گوشه دنیا ایستادگی و مقاومت واژه اصلی آن ملت شد، قطعاً پیروزی نصیب آن جامعه خواهد شد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.