1403-12-11 08:21
48
0
93317
استاندار گلستان تأکید کرد:

تجارت چمدانی گلستان با ترکمنستان

استاندار گلستان گفت: ازسرگیری تجارت چمدانی و بازگشت به دوران پیش از کرونا یکی از خواسته‌های ما در توسعه روابط با کشور ترکمنستان است.

 به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» و به نقل از استانداری گلستان؛ علی‌اصغر طهماسبی با الیاس قایپ‌اف سفیر کشور ترکمنستان در جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد.
 در این دیدار استاندار گلستان به ایجاد بازارچه مرزی تأکید کرد و افزود: این بازارچه تعاملات استان گلستان با ترکمنستان را عمیق‌تر می‌کند.

علی‌اصغر طهماسبی بیان کرد: به فرموده رهبر انقلاب ما نه‌تنها با ترکمنستان همسایه بلکه خویشاوندیم و ارتباطات تجار دو طرف در گذشته‌های دور وجود داشته و در حال حاضر نیز وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: همواره برای تجار ما ارتباط با تاجران ترکمنستان خوب بوده است، جاده بندر ترکمن‌باشی به اینچه‌برون با سرمایه‌گذار ایرانی می‌تواند نقش بسیار مفیدی در توسعه روابط داشته باشد

استاندار گلستان ابراز داشت: باتوجه‌به شناختی که در دو طرف وجود دارد نقش ما و شما در توسعه روابط بیش از گذشته بسیار اهمیت دارد و با همکاری شما امیدوار به رفع دغدغه‌ها و مشکلات دو طرف خوش‌بین هستیم.

طهماسبی افزود: خوشبختانه شاهد رشد ۲۱ درصدی به ترکمنستان در هشت ماه نخست سال‌جاری هستیم و ازسرگیری تجارت چمدانی و بازگشت به دوران پیش از کرونا یکی از خواسته‌های ما در توسعه روابط است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.