1404-04-16 11:32
44
0
94745
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان خبر داد:

گلستان پیشتاز در تکمیل سامانه جامع مدارس

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان گفت: استان گلستان با ثبت ۹۰ درصد اطلاعات مدارس، رتبه نخست کشور را در تکمیل سامانه جامع اطلاعات مدارس کسب کرد.

 به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»؛ استان گلستان با ثبت حدود ۹۰ درصد از اطلاعات مورد نیاز، رتبه نخست را در تکمیل سامانه اطلاعات جامع مدارس کشور به دست آورد. این موفقیت با همکاری سه‌جانبه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، اداره کل آموزش‌وپرورش و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان حاصل شده و گامی مهم در جهت تحقق عدالت آموزشی محسوب می‌شود.

علیرضا نورانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گلستان با بیان این خبر اعلام کرد: در حال حاضر ۳۲۸۸ واحدسازمانی از نوع مدرسه در سطح استان وجود دارد که اطلاعات مرتبط با آن‌ها در سامانه ملی درج شده است.

نورانی با اشاره به اهمیت این اقدام، بیان داشت که تکمیل دقیق و سریع اطلاعات این سامانه نقش بسزایی در تحقق عدالت آموزشی و توازن در توزیع امکانات آموزشی بین استان‌ها و شهرستان‌ها دارد. این موضوع از اولویت‌های مورد تأکید رئیس‌جمهور است و استان گلستان توانسته با هم‌افزایی بین‌بخشی، گام‌های مؤثری در این راستا بردارد.
 انتهای خبر/
 

 

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.