1404-09-30 09:43
123
3
96206
مدیرکل کمیته امداد گلستان خبر داد:

ساخت۶۵۰۰ واحد مسکونی روستایی در گلستان

مدیرکل کمیته امداد گلستان با اشاره به افتتاح ۴۵۰ واحد مسکونی روستایی ویژه در قالب یک آیین متمرکز گفت: در طی ۴ سال ۶ هزار و ۵۰۰ واحد به بهرخ برداری رسیده است.

عیسی بابایی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبرس تحلیلی «گلستان ما» گفت:  در چهار سال گذشته در مجموع ۶ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در این استان ساخته شده است و هم‌اکنون بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ واحد مسکن در دست ساخت است.

بابایی در آیین واگذاری این واحدها با تأکید بر پیشگام بودن استان گلستان در حوزه ساخت مسکن، اظهار کرد:  از مجموع واحدهای در دست ساخت، نزدیک به ۹۰۰ واحد پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۵ درصد دارند که ۴۵۰ واحد آن امروز به بهره‌برداری رسیده است.

وی ابراز داشت: در مراسم با حضور رئیس کمیته امداد در روزهای اخیر  ۱۸ واحد مسکونی با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان افتتاح شد که زمین مورد نیاز برای احداث این ۱۸ واحد، اهدایی از سوی خیر نیکوکار، حبیب‌الله خلیلی بوده است.

وی افزود:  سهم آورده خانواده‌ها صرفاً در قالب تسهیلات بوده و مابقی کمک‌ها شامل ۷۲۲ میلیون تومان کمک‌های بلاعوض و حمایت‌های نهادها و سازمان‌های مختلف بوده است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.