1398-05-02 13:34
1031
0
64606
ناصر فیض:

گلایه‌های شاعران و طنزپردازان نشان دهنده آزادی بیان است/ روایت رهبر انقلاب درباره لطیفه‌های قومیتی

فیض عنوان کرد: این که برخی از شاعران یا طنزپردازان می آیند و گلایه می کنند نشان دهنده این است که آزادی بیان دارند؛ افرادی که گلایه دارند بیایند و مصداق بیاورند که کی و کجا به آنها میدان داده نشده است؛ کلی حرف زدن که خیلی راحت است و معلوم نیست منظورشان چه کسی یا کسانی است.

به گزارش گلستان ما، ناصر فیض شاعر و طنزپرداز در خصوص دیدار طنزپردازان رسانه ای کشور با مقام معظم رهبری در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: در دیدار طنزپردازان با مقام معظم رهبری، همه فرصت صحبت کردن پیدا کردند.

وی افزود: حوزه هنری جایی است که در آن به روی همه باز است، اگر مسئولین به جوان های انقلابی توجه نمی کنند یک بحث جدا است و باید از مسئولان پرسید چرا به انقلابیون توجه نمی کنند.

شاعر و طنزپرداز کشورمان با بیان اینکه به اعتقاد من به جوانان انقلابی بهای خوبی داده می شود گفت: این همه روزنامه که کار می کنند و قلم می زنند چه کسانی هستند؛ طنزپردازهای جوانی که در این روزنامه ها ستون دارند چه کسانی هستند؛ به نظر من برخی در مورد این مسائل بی انصافی می‌کنند، درواقع به جوان های انقلابی خوب بها داده می شود.

فیض عنوان کرد: این که برخی از شاعران یا طنزپردازان می آیند و گلایه می کنند نشان دهنده این است که آزادی بیان دارند؛ افرادی که گلایه دارند بیایند و مصداق بیاورند که کی و کجا به آنها میدان داده نشده است؛ کلی حرف زدن که خیلی راحت است و معلوم نیست منظورشان چه کسی یا کسانی است.

وی در ادامه بیان کرد: همه آزادند که کار کنند و اثر خلق کنند، طنز انقلابی، سیاسی، اجتماعی و حتی اعتراضی می‌خوانند و کسی هم به آن ها اعتراض نمی کند، اتفاقا به نظر من فضا خیلی باز است.

ناصر فیض در مورد محور بیانات اصلی مقام معظم رهبری در این دیدار گفت: طنزی که در جامعه وجود دارد باید طنزی درست باشد که قشر فرهیخته، هوشمند و عادی جامعه آن را دوست بدارند، به عنوان مثال طنز مطبوعاتی گل آقا مطالب خوبی می نوشت و طنزشان اخلاق‌مند بود.

وی در ادامه گفت:  حضرت آقا تسلط ویژه ای بر مطالب طنز داشتند و با دقت در خصوص جزئیات برخی مطالب ارائه نظر می کردند، رهبری به لطیفه ها و جک های قومیتی اشاره کردند که کم شده است چون خود مردم آن را پس زده اند، مردم یک مقدار بیشتر با مسائل سیاسی و اجتماعی همراه هستند و کمتر لطیفه های قومیتی را می پذیرند، باید مراقب بود که در طنزها به قومیت ها اهانتی نشود، حتی به شعر استاد شهریار در خطاب به تهرانی ها که می گوید" الا تهرانیا انصاف می‌کن خر تویی یا من؟" هم اشاره کردند.

وی در پایان گفت: حضرت آقا فرمودند که باید بین طنز درست و طنز لودگی فاصله بگذاریم، شوخ طبعی نباید در دامن لودگی بیافتد، شوخ طبعی ظرفیت بالایی دارد که می توان از آن استفاده های هنرمندانه بسیاری کرد و نباید گذاشت که پیش پا افتاده شود.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.