1396-03-10 13:27
1506
0
39684

فروپاشی زندگی به قیمت لایک های مجازی/ خانواده‌ بزرگترین قربانی شبکه های مجازی

مرد خانه است و از اینکه همسرش اهمیتی برای وی در خانه قائل نمی شود، ناراحت است زیرا می بیند که مونس و یار زندگی اش شیفته سخنان و پست هایی است که طرف مقابل در صفحه مجازی خود قرار داده؛.... این اولین تلنگر برای فروپاشی کانون گرم خانواده است.

به گزارش گلستان ما به نقل از عصرهامون، اینگونه به نظر می رسد که انگار دور هم نشسته و خانواده شاد و خوشبختی دارند اما حقیقت چیز دیگریست و چشمانشان به تلفن همراهی خیره شده که با اشاره انگشت صفحات آن را بالا و پایین می کنند. دل خوش هستند به زندگی به اصطلاح مشترکی که در پشت قاب مستطیل دستشان خواب و زندگی را از طرف مقابل گرفته و آنها را در دنیایی به دور از حقایق سرگرم کرده است؛ البته ناگفته نماند در این میان برای اینکه نشان دهند به اطرافیان هم توجهی دارند نوبتی هر کدام سرشان را بالا آورده و چیزی می گویند.

مصطفی از زندگی چهار ساله اش با پریسا تنها اینها را به یاد دارد و می گوید: در ابتدای آشنایی و شروع زندگی مشترکمان روزهای خوب و خوشی داشتیم تا اینکه همسرم غرق در سریال های ماهواره ای و دنیای مجازی شد.

بارها گلایه ام را با وی در میان گذاشتم اما توجهی نمی کرد. دوست داشتم هنگامی که خسته و کوفته از سرکار برمی گردم به استقبالم بیاید، تمیزی و مرتب بودن خانه که بماند اما درست کردن حداقل یک استکان چای، یک لیوان شربت، ناهار یا شام انتظار زیادی نبود که از وی به عنوان همسر یا زن خانه داشتم. در تمام این مدت که غرق در دنیای دیگری شده بود تمام کارها و رفتارش را با مخاطبینی هماهنگ می کرد که در گروه ها باهمدیگر بودند بگونه ای که حتی نوع رنگ لباس یا پخت غذا برای میهمان ها را با آنها در میان گذاشته و بعد عکس های گرفته شده را در گروه ها پخش می کردند بدین گونه که بهترین عکس بیشترین لایک را کسب می کرد و باعث شهرت و تعریف و تمجید از آن شخص می شد. این تمام لحظات سپری شده زندگی مشترک من و پریسا در دو سال پایانی زندگیمان بود.

خانواده‌ بزرگترین قربانی شبکه های ماهواره ای و مجازی

«حجت الاسلام میثم درانی» کارشناس مذهبی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون هدف دشمن از ایجاد شبکه های مجازی و سریال های ماهواره ای را تخریب بنیان خانواده ایرانی عنوان کرد و اظهار داشت: از آنجایی که خانواده مهمترین بنیان زندگی اجتماعی محسوب می شود دشمن در پی پیاده سازی زندگی غربی به جای زندگی ایرانی و اسلامی است بر همین اساس با پخش سریال های ماهواره ای یا ایجاد شبکه های ارتباطی بدون هیچ محدودیتی قصد تخریب و نفوذ در بین خانواده ها را دارد  که در این زمینه نیز متاسفانه قریب به اکثر مردم از فضا و امکانات موجود در این زمینه استفاده کرده و بدون هیچ آگاهی و اطلاعاتی در دام بلا گرفتار می شوند.

وی چشم و هم‌چشمی به قیمت فروپاشی خانواده، اعتیاد، بی‌حیایی و بلوغ زود رس، اتلاف وقت، خشونت، افسردگی و تجملگرایی، کاسته شدن تفکرات معنوی و اعتقادی را از جمله معایب شبکه های ماهواره ای و مجازی عنوان کرد و گفت: دلسرد شدن از زندگی مشترک و افزایش آمار طلاق دستاورد امکاناتی است که توسط بیگانگان برای مردم مهیا شده تا از این طریق اقدام به نفوذ در بدنه جامعه ایرانی و اسلامی کنند.

این کارشناس مذهبی خانواده‌ را بزرگترین قربانی شبکه های ماهواره ای و مجازی دانست و افزود: در اغلب خانواده ها والدین بدون اینکه از آسیب های ماهواره مطلع باشند اقدام به تهیه این وسیله برای اهالی منزل کرده و بدون اینکه کنترلی بر روی تماشای برنامه ها و شبکه های آن داشته باشند اجازه استفاده آن را به فرزندان داده که این مهم منجر به سست شدن پایه های زندگی، بی احترامی و از بین رفتن ارزش ها و اعتقادات دینی و معنوی می شود.

اتلاف وقت در فضای مجازی منجر به فروپاشی زندگی می شود

وی در ادامه با بیان اینکه اتلاف وقت در فضای مجازی و گروه های مختلف باعث آسیب رساندن به بدنه زندگی خانوادگی می شود، بیان کرد: امروز اکثر خانواده ها وقت کمتری برای اعضای خود صرف می کنند بگونه ای که در برخی موارد مشاهده می شود والدین برای اینکه فرزند خود را سرگرم کنند اقدام به تهیه یک تلفن همراه کرده تا بدین نحو فرزند خلاء والدین را احساس نکند؛ بر همین اساس است که در حال حاضر اعضای خانواده از هم فاصله گرفته ، خانواده کوچک شده و افراد به جای درمیان گذاشتن مشکلات عاطفی، احساسی و غیره این خلاء را با دنیای مجازی پر کرده که هیچ شناختی بر روی آن ندارند.

حجت الاسلام درانی تصریح کرد: شبکه های ماهواره ای و مجازی علاوه بر اینکه خانواده را به فاسد می کشاند قبح خانواده را از بین برده و هم‌ جنس‌ بازی را معیار حقوق بشر نشان می دهند.

طلاق دستاورد الگوگیری افراد از سریال های ماهواره ای

وی در ادامه ضمن تاکید بر این موضوع که طلاق دستاورد الگوگیری افراد از سریال های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی است، گفت: نبود آموزش فرهنگ استفاده از فضای مجازی مانند اینترنت، ماهواره و شبکه هایی همچون واتس آپ، تلگرام، اینستاگرام و غیره از دیگر عوامل بروز اختلافات خانوادگی به شمار می رود که خانواده ها به ویژه والدین باید هوشیار باشند و از اسباب و وسایلی که برای خانواده خود مهیا می کنند آگاهی و اطلاعات پیدا کنند تا مبادا در دام بلا گرفتار شوند.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.