1405-06-22 04:37
0
98174

۱۲ حافظ قرآن از گلستان به مسابقات کشوری راه یافتند

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان گلستان، از راهیابی ۱۲ نفر از حافظان و قاریان قرآن به مرحله مقدماتی مسابقات کشوری خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شجاعی در گفتگو با خبرنگار «گلستان ما» اظهار کرد: ۹ نفر از آقایان و ۳ نفر از بانوان گلستانی موفق شدند به مرحله مقدماتی مسابقات کشوری چهل‌ونهمین دوره مسابقات قرآن سازمان اوقاف راه پیدا کنند.

وی افزود: در این مرحله، گروه تواشیح از بخش آقایان نیز حضور دارند که آثار خود را برای داوری ضبط خواهند کرد؛ در بخش آقایان گروه تواشیح مکتب المهدی بعنوان نماینده استان گلستان در این مرحله هستند که آثار آنها ضبط و برای داوری به تهران ارسال می‌شود.

مدیر مرکز قرآنی اوقاف گلستان تصریح کرد: آثار شرکت‌کنندگان مطابق با فرمت استاندارد ابلاغی در بخش صوت و تصویر ضبط شده و به مرکز ارسال می‌شود تا به‌صورت متمرکز مورد داوری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه فرآیند ضبط آثار در روز جمعه ۲۷شهریورماه انجام خواهد شد، گفت: این برنامه از ساعت ۸ صبح در استان مقدس امامزاده عبدالله ع گرگانبرگزار می‌شود.

شجاعی تصریح کرد: در نهایت، نفرات برتر این مرحله به مرحله نهایی مسابقات کشوری آوایی قرآن کریم راه پیدا خواهند کرد؛ این مرحله در آبان‌ماه سال جاری به میزبانی استان سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.