1404-11-30 08:03
70
0
96613
دبیر ستاد انتخابات استان گلستان خبر داد:

پایان مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستا/ ثبت‌نام ۱۴۰۰ نفر در گلستان

دبیر ستاد انتخابات استان گلستان از پایان مهلت ثبت‌نام داوطلبان دوره انتخابات شوراهای اسلامی روستا خبر داد و گفت: در مجموع ۱۴۰۰ نفر در سامانه جامع وزارت کشور ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۱۲۴ نفر خانم هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، سیدصادق شیرنگی درخصوص آخرین وضعیت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستا در گلستان اظهار کرد: تاکنون تعداد ۱۴۰۰ نفر از داوطلبان در سامانه جامع وزارت کشور ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۲۴ نفر خانم هستند.

وی با اشاره به اینکه امروز هفتمین و آخرین روز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستا است، افزود: اگرچه احتمال ضعیفی برای تمدید مهلت ثبت‌نام وجود دارد اما از داوطلبان عزیز خواهش می‌کنم که با توجه به اینکه مهلت ثبت‌نام امشب ساعت ۲۲ به پایان می‌رسد نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

شیرنگی با ارائه آمار کلی ثبت‌نام‌ها گفت: در مجموع در طی شش روز گذشته، ۴۴۶ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۳۷۱ نفر خانم هستند.

دبیر ستاد انتخابات استان گلستان بر لزوم استفاده از فرصت باقی‌مانده برای ثبت‌نام تاکید کرد و از داوطلبان خواست تا در اسرع وقت نسبت به انجام این کار اقدام کنند.
خبرنگار: سمیرا رجبی
انتهای خبر

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.