1404-11-29 11:16
42
0
96607
در اجلاسیه مجمع بسیج مطرح شد؛

مدیریت رفع مشکلات آب و برق گرگان روی میز فرماندار

فرماندار گرگان با اشاره به مشکلات آب و برق در این شهرستان از پیگیری‌های انجام شده برای حل این مشکلات خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، علی نصیبی در اجلاسیه مجمع بسیج شهرستان گرگان اظهار کرد: ۹۵ درصد آب شرب گرگان به منابع زیرزمینی وابسته است که این یک مشکل بزرگ محسوب می‌شود.

وی افزود: گرگان جزو پنج شهر با بیشترین تنش آبی در سطح کشور است و در وضعیت طبیعی، کمبود آب شور بین ۳۰۰ تا ۴۲۰ ثانیه است که در تابستان با قطعی برق به ۶۰۰ ثانیه می‌رسد.

فرماندار گرگان بیان کرد: برخی از مناطق قطعی آب به ۱۰ تا ۱۱ ساعت در روز می‌رسد همچنین، ۱۲۰ کیلومتر از شبکه آب شرب شهری گرگان فرسوده است و هدررفت آب در شهرستان زیاد است.

نصیبی توضیح داد: پیگیری‌های زیادی برای حل این مشکلات انجام شده است بحث سد میرداماد در دستور کار قرار گرفته و وزیر نیرو در سفر اخیر به گرگان، تسریع در عملیات اجرایی این سد را درخواست کرده است.

وی گفت: افتتاح مخازن جدید آب در گلشهر و آلوفن را داشتیم که این مخازن با ظرفیت مجموعاً ۱۸ هزار لیتر، در دهه فجر به بهره‌برداری رسیدند و در تابستان، ظرفیت ذخیره آب را افزایش داده و قطعی آب را کاهش می‌دهند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.