1403-06-08 14:38
406
0
91229
یک مدرس دانشگاه مطرح کرد:

مدیران خسته و پفکی مانع توفیق دولت می‌شود

مدرس دانشگاه با اشاره به اینکه انتصاب مدیران خسته و پفکی مانع توفیق دولت می‌شود، گفت: هفته دولت، بازخوانی عملکرد دولت‌های گذشته و تابلوی راهنما برای دولت جدید است.

مجتبی لشکربلوکی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» اظهار کرد: با نگاهی به دول گذشته ایران اسلامی، درصد تقریبی از صعود شاخص‌های حوزه‌های مختلف آنان را مشاهده و بررسی کرد؛ علل ناکامی در بخش‌هایی و دلایل توفیق در مواردی را مشاهده کرد.

وی با اشاره به تأثیر برنامه‌های بلند و میان و کوتاه مدت دولت تصریح کرد: ذیل برنامه‌های بالادستی تا امر انتصابات و تأثیر مدیران شایسته و کارآمد یا پفکی و خسته و همچنین بررسی رضایت مردم از دولت مرکزی، استانی و شهرستانی ادوار گذشته پیش روی دولت است. 

مدرس دانشگاه افزود: این تجربه ۱۳ دولت در حدود ۴۶ سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی می‌تواند راهگشا و تابلوی راهنمایی برای مدیران ارشد، میانی و پایه در دولت چهاردهم؛ برنامه ریزی‌ها و اجرای آنان باشد. 

لشکربلوکی گفت: خداوندی که خالق یکتاست، هر دو جهان و هر چه در آن است را خلق کرده و در نظر دارد بهشت برین نصیب اشرف مخلوقاتش شود لذا برنامه عملی برای رسیدن به آن ترتیب داده که نام آن را دین گذاشت، سپس برای هدایت ابناء بشر مربیانی در قالب رسولان فرستاد و آنان شروع به هدایت امت و آموزش دین نمودند تا در نهایت با ایجاد حکومت دینی، احکام الهی را ساری و جاری کنند. 

وی بیان کرد: قرآن در سوره بقره آیه۲۱۳؛ انبیاء (ع) را دارای حق حکومت و داوری بین مردم از جانب خداوند متعال می‌داند و در همین راستا حکومت انبیاء الهی همچون داود(ع)، سلیمان(ع)، یوسف و محمد(ص) را نام می‌برد.

مدرس دانشگاه تصریح کرد: پیامبر ما هنگامی که به پیامبری مبعوث گردید در مکه زندگی می‌کرد، سه سال مخفیانه دعوت به توحید کرد و ده سال آشکارا، تا به دعوت مردم شهر یثرب، به آنجا مهاجرت کرد. 

لشکربلوکی گفت: مشروعیت حکومت را از خدا و مقبولیت را از سوی مردم یثرب دریافت نمود، لذا تشکیل حکومت اسلامی را دادند. 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» ۷ شاخص را برای نظام اسلامی رسول الله(ص) بر می‌شمارد: ایمان و معنویت؛ ایجاد و تقویت روح ایمان و معنویت، قرب الی الله و هدایت اندیشه‌های به راه صحیح.  دیگری قسط و عدل است اساس کار حکومت اسلامی بر عدالت و قسط و رساندن هر حقی به حق دار، بدون هیچ ملاحظه‌ای می‌باشد. 

لشکربلوکی بیان کرد: در نظام نبوی؛ پایه همه چیز دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. نفی هر گونه درگیری‌های با انگیزه‌های خرافی، شخصی، سودطلبی ومنفعت طلبی و ایجاد فضای صمیمیت و اخوت وبرادری و همدلی است. 

وی گفت: صلاح اخلاقی و رفتاری از مولفه‌هایی است که کار تربیتی و انسان سازی را بااهمیت نشان می‌دهد، اقتدار و عزت هم موضوع دیگری است جامعه و نظام نبوی عزیز و مقتدر و تصمیم گیر است؛ صلاح خود را که شناخت، برای تامین آن تلاش می‌کند و کار خود را پیش می‌برد. 

لشکربلوکی با اشاره به اینکه کار و حرکت و پیشرفت دائمی بسیار مهم است، افزود: توقف در نظام نبوی وجود ندارد؛ به طور مرتب حرکت، کار و پیشرفت است.

مدرس دانشگاه بیان کرد: حضرت رسول الله (ص) با کمک این شاخص‌ها توانست از عرب جاهلیت، امت اسلامی تشکیل دهد که پس از گذشت ۱۴۰۰ سال میلیاردها نفر پیرو و مسلمان داشته باشد. 

لشکربلوکی گفت: حال با گذشت زمان و پیشرفت جوامع و افزایش سیستم‌های حکمرانی، تفکیک قوا، نهادهای حکومتی، قوه مجریه بیشترین اختیارات، ابنیه، پرسنل و بودجه را دارد و می‌تواند سهم سترگی در پیشرفت یا عدم پیشرفت کشور داشته باشد. 

وی افزود: اکنون می‌توان با نگاهی به دول گذشته ایران اسلامی، درصد تقریبی از صعود شاخص‌های حوزه‌های مختلف آنان را مشاهده و بررسی کرد؛ علل ناکامی در بخش‌هایی؛ و دلایل توفیق در مواردی را مشاهده کرد؛ از تأثیر برنامه‌های بلند و میان و کوتاه مدت دولت، ذیل برنامه‌های بالادستی تا امر انتصابات و تأثیر مدیران شایسته و کارآمد یا پفکی و خسته و همچنین بررسی رضایت مردم از دولت مرکزی، استانی و شهرستانی ادوار گذشته را پیش رو داشت. 

این مدرس دانشگاه گفت: این تجربه ۱۳ دولت در حدود ۴۶ سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی می‌تواند راهگشا و تابلوی رهنمایی برای مدیران ارشد، میانی و پایه در دولت چهاردهم؛ برنامه ریزی‌ها و اجرای آنان باشد. 

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.