1405-02-21 08:47
39
0
97198
مدیرکل راهداری گلستان خبر داد:

فعالیت عمرانی در ۵ هزار و ۲۷۱ کیلومتر راه گلستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان از اجرای همزمان ۹۸ پروژه بهسازی و ایمن‌سازی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: فعالیت عمرانی در ۵ هزار و ۲۷۱ کیلومتر راه گلستان در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، عادل مصدقی در گفتگو با خبرنگاران از اجرای ۶۰ پروژه آسفالت، ۱۷ طرح ایمن‌سازی و ۱۱ پروژه ابنیه فنی در استان خبر داد و اظهار کرد: هم‌اکنون پروژه‌های آسفالت، ایمن‌سازی و ابنیه فنی در مجموع در طول ۵ هزار و ۲۷۱ کیلومتر از راه‌های استان فعال است.

وی با تشریح جزئیات این طرح‌ها افزود: ۶۰ پروژه در حوزه اجرای آسفالت، روکش و لکه‌گیری راه‌ها در حال انجام است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان گفت: ۱۷ پروژه ایمن‌سازی شامل روشنایی، نصب تابلو و علائم، اجرای گاردریل، خط‌کشی و بلوک مفصلی اجرا می‌شود.

مصدقی هدف از اجرای این پروژه‌ها را افزایش ایمنی تردد کاربران جاده‌ای، ارتقای سطح خدمات‌رسانی به مردم و تسهیل عبور و مرور عنوان کرد و گفت: روند اجرای این طرح‌ها به صورت مستمر ادامه دارد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.