1402-05-28 12:54
405
0
86148
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان:

حدود 17 هزار گلستانی تسهیلات فرزند آوری گرفتند

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان گفت: سال گذشته ۱۶ هزار و ۹۷۴ نفر تسهیلات فرزندآوری دریافت کردند.

به گزارش گلستان ما، آزاده رجبی در چهارمین روز قرارگاه خبری شهید همدانی اظهار کرد: هدف ما دسترسی بانوان به بسیاری موارد برای ایفای نقش در خانواده و جامعه است.

وی با اشاره به اینکه تلاش ما تعریف نقش مکملی زنان و مردان به جای نقش رقابتی است، افزود: بیش از ۹۹۸ هزار بانو در استان داریم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان گفت: پارک بانوان گرگان پس از مناسب سازی از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهور و شهرداری در هفته دولت مورد بهره‌برداری قرار می گیرد

به گفته رجبی؛ پارک بانوان گنبد کاووس در دهه فجر سال گذشته آغاز و در دهه فجر امسال بهره برداری می شود و پارک بانوان در شهرهای مینودشت، آزادشهر و علی آباد کتول در برنامه قرار دارد.

وی بیان کرد: سال گذشته ۳ هزار و ۳۹۴ نفر وام امکان ودریافت وام ازدواج را داشتند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ نفر وام در یافت کردند و در  ۴ ماه اول امسال نیز به ۶ هزار و ۲۳ نفر وام ازدواج پرداخت شده است.

رجبی بیان کرد: سال گذشته ۱۶ هزار و ۹۷۴ نفر تسهیلات فرزندآوری دریافت کردند و در ۴ ماهه امسال نیز ۴ هزار و ۱۴۴ وام پرداخت شد.

انتهای پیام

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.