1405-02-01 07:24
230
0
97032
مشکلات برطرف می‌شود؛

بررسی خسارات سیلاب در زیارت روی میز فرمانداری

فرماندار گرگان خواستار تسریع بازسازی خسارات سیل اخیر در منطقه زیارت شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی « گلستان ما», علی نصیبی با حضور مجدد در جاده زیارت و روستای مذکور، نحوه عملکرد صورت گرفته در بازسازی خسارات سیل اخیر را بررسی کرد.

فرماندار گرگان با توجه به اهمیت جاده زیارت به جهت تردد مستمر گردشگران و اهالی و نیز مسیرهای ارتباطی روستا به جهت استفاده ساکنان از آن، بر ضرورت تسریع آب منطقه ای، راهداری و حمل و نقل جاده ای، بنیاد مسکن، و .... به جهت بازسازی خسارات صورت گرفته تاکید کرد.

علی نصیبی در این بازدید که با همراهی دهیار، شورا و معتمدان روستا صورت گرفت، گفت: متاسفانه بعد از بروز سیل اخیر، سرعت لازم در رفع خطر ایجاد شده ناشی از سیل در دیواره رودخانه، راه ارتباطی، و ... وجود نداشته و توجه به بازسازی خسارات سیل در گرگان، در میان حوادث روی داده در سایر شهرستانها فراموش شده و تا امروز بیشتر از توان‌ محدود ادارات شهرستانی در بازسازی استفاده شده است.

فرماندار گرگان گفت: به زودی با برگزاری بازدید میدانی دیگری با حضور مدیران کل استانی، تقسیم کار مجددی انجام داده و پیگیر تسریع جهت رفع مشکلات خواهیم شد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.