1394-03-04 17:29
0
15167
بهرامي خبر داد:

همایش استانی جوان و مدیریت فضای مجازی در گرگان برگزار می‌شود

رئیس دفتر مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گفت: همایش استانی جوان و مدیریت فضای مجازی در گرگان برگزار می‌شود.

به گزارش گلستان ما؛ محمدرضا بهرامی مشاور جوان و رئیس دفتر مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اعلام این خبر افزود: همایش جوان و مدیریت فضای مجازی ویژه پرسنل جوان و جوانان فعال استان گلستان در 30/9 صبح روز دوشنبه یازدهم خرداد ماه94 در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

رئیس گروه مشاورجوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان هدف از برگزاری این همایش را معرفت افزایی جوانان و توجه دادن  این نسل به رفتار مبتنی بر اخلاق اسلامی و قانون در استفاده از فضای مجازی برشمرد.

محمدرضا بهرامی گفت: فضای مجازی هم تهدید و هم فرصت است به مانند یک چاقوی دو دم؛ با مدیریت صحیح و آگاهانه می توان این تهدید فضای مجازی را به فرصت تبدیل کرد و البته کمک و همدلی همگانی در این امر بسیار حیاتی است.

وی بیان داشت: برگزاری همایشی در این راستا، می تواند زمینه ای را فراهم سازد تا از نظرات اندیشمندان، صاحب­نظران استفاده شود و از آنان دعوت شود تا نظرات و راهکارهای خود را پیرامون فرصت ها و تهدیدات سایبری، سرقت های اینترنتی، بررسی شبکه های اجتماعی و روشنگری فرقه های مذهبی ارائه کنند.

محمدرضا بهرامی افزود: در این همایش استانی حجت‌الاسلام عباس وطن پرست، کارشناس مسائل مذهبی و فضای مجازی ازاستان قم و همچنین سرهنگ حبیب الله رجبلی رئیس پلیس فتای استان گلستان به‌عنوان مهمانان ویژه حضور دارند.

محمدرضا بهرامی در ادامه سخنان خود ضمن تقدیر از اهتمام مشاوران جوان و مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و همچنین تمامی دستگاه های اجرایی  که در برگزاری این همایش همکاری دارند افزود: برگزاری برنامه های شاد و متنوع، متناسب گرامیداشت هفته جوان و اعیاد شعبانیه و اهدای بسته فرهنگی از دیگر برنامه های این همایش استانی خواهدبود.

انتهاي پيام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.