1394-09-17 06:03
0
24051

شهریاری:پژوهش، نیروی محرک توسعه همه جانبه پایدارست

رئیس دانشگاه پیام نور گلستان گفت:  نقش پژوهش در توسعه همه‌جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.

به گزارش گلستان ما ؛ قربان شهریاری نیز با اشاره به حضور 30طرح پژوهشی و 40کتاب از تالیفات اساتید در غرفه دانشگاه پیام نور استان گلستان در این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به منظور گسترش فرهنگ پژوهش در جامعه، روز 25 آذر به منظور ارج نهادن به مقام شامخ پژوهشگران ، شناسایی و طرح چالش‌های پیش رو این بخش و ارتقاء سطح پژوهش و فناوری در کشور ، به نام روز پژوهش نامگذاری گردید.

این مقام مسئول در ادامه با تاکید بر ارتباط مستقيم توسعه پايدار با ساختارهای علمی وپژوهشی تصریح کرد: تحولات ناشی ازنفوذ علم وفناوری در دنيای امروز برکسی پوشيده نيست و نقش پژوهش در توسعه همه‌جانبه پایدار چنان برجسته و انکارناپذیر است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.

لازم بذکراست، این نمایشگاه، با بیش از 80 غرفه با همکاری دستگاه های اجرایی، تحقیقاتی و دانشگاه های استان به مدت 5 روز  از 18-14 آذر ماه دایر می باشد. 

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.