عضو هیئت مدیره شرکت گیتاطلایی گلستان گفت : این شرکت در سال 90 به بهره برداری رسیده و روزانه 150 تن روغن خوراکی و صنعتی تولید می کند.
به گزارش گلستان ما ؛ حکیمی از اعضای هیئت مدیره شرکت گیتاطلایی گلستان که در شهرک صنعتی علی آباد کتول قرار دارد در جمع خبرنگاران گلستانی گفت : شرکت گیتاطلایی در سال 89 کلنگ زنی شد و بعد از یک سال کار و تلاش شبانه روزی ، در سال 90 به بهره برداری رسید .
حکیمی با بیان اینکه این شرکت کار تصفیه و بسته بندی روغن خوراکی و صنعتی را به عهده دارد خاطرنشان کرد: روزانه 150 تن روغن با مصارف گوناگون در این شرکت تولید می شود .
وی تصریح کرد: مساحت این شرکت 14 هزار متر مربع بوده که با توجه به راکد ماندن قیمت ها در نظر است تا بخش هایی دیگر از این شرکت توسعه یابد تا سس و سایر محصولات مرتبط نیز در کنار آن تولید شود.
این عضو هیئت مدیره گیتاطلایی افزود: روغن سرخ کردنی روغنی است که از کلزا و سویا تهیه شده و مقداری روغن پالم هم به آن اضافه می شود تا مقاومت روغن در مقابل گرما اضافه شود چون همانطور که می دانید روغن زیتون در 60 درجه و سویا و کلزا در 100 درجه تحمل دود دارند که با اضافه کردن روغن پالم این نقطه به 270 درجه می رسد .
حکیمی با اشاره به اینکه 92 درصد روغن در کشور وارد می شود اذعان کرد : فقط 8 درصد روغن در کشور تولید می کنیم و استان گلستان با توجه به اینکه قطب تولید سویا و کلزا می باشد در تهیه ماده اولیه مشکلی نداریم و شرکت هایی چون سویابین و خاوردشت و ... به ما روغن می دهند .
وی گفت : با راه اندازی این شرکت برای 40 نفر بطور مستقیم و برای 100 نفر بطور غیر مستقیم اشتغالزایی شده است و برای راه اندازی این پروژه 6 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده و 200 میلیون نیز سرمایه در گردش داریم در صورتی که برای سرمایه در گردش دریک روز 400 میلیون نیاز است .
حکیمی بیان داشت: در گذشته روغن صادر می کردیم اما چند سالی این کار را انجام ندادیم تا اینکه مجددا بحث هایی در مورد ادامه صادرات مطرح شده است و در استان گلستان در کردکوی و گنبد نیز شرکت مشابه داریم که روغن تولید می کنند.
وی افزود : بنا داریم صنایع تبدیلی چون سس که 60 درصد آن روغن است را دنبال کنیم و برای طرح توسعه این شرکت حدود 4 میلیارد تومان نیاز است و بیش از یک سال طول می کشد تا مقدمات آن آماده شود.
شایان ذکر است مدیر عامل شرکت گیتا طلایی گلستان درعلی آباد کتول مهندس علی کردکتولی می باشد.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد