1397-04-25 15:33
449
0
55254
در راستای تحقق شعار سال؛

استفاده از پارچه ایرانی برای لباس ایرانی/ طعم شیرین کارآفرینی با اشتغالزایی 100 بانوی سرپرست خانوار در زاهدان

با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار و آسیب دیده در سیستان وبلوچستان زمینه اشتغالزایی برای یکصد بانوی کارآفرین توسط یکی از موسسات خیریه فعال در استان مهیا شد.

به گزارش گلستان ما به نقل از عصرهامون، از شلوغی بازار که رد شویم در اواسط خیابان مولوی زاهدان وارد کارگاهی می شویم که فضای ورودی آن نشان از حضور زنانی است که به فضای یکنواخت کاری رنگ زندگی و احساس زده اند.

هریک به فراخور توان خویش گامی در جهت امرار معاش خانواده بر می دارند؛ فارس و بلوچ در کنار هم و برای هم کار می کنند از پارچه ایرانی استفاده کرده تا جامعی برای قامت کارگر ایرانی فراهم کنند.

ام کلثوم موذن مدیر عامل یکی از موسسات خیریه فعال در سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون در مورد شروع به کار کارگاه خیاطی ویژه زنان سرپرست خانوار و زنان آسیب دیده استان اظهار کرد: این کارگاه پس از بازنشستگی بنده از اوایل سال 95 با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار و زنان آسیب دیده استان راه اندازی شد تا بتوانند گامی اساسی در حمایت از کالای ایرانی و رسیدن به خودکفایی و افزایش تولید و تحقق شعار سال بردارند.

وی با بیان اینکه در ابتدای شروع کار  با هفت چرخ خیاطی زمینه اشتغالزایی برای 10 نفر فراهم شد، گفت: از این تعداد هفت بانوی سرپرست خانوار خیاط و سه نفر کارهای بسته بندی و آماده سازی را انجام می دادند.

موذن ادامه داد: به مرور زمان با درآمد حاصل از این تلاش ها به تعداد چرخ های خیاطی افزوده شد به گونه ای که در حال حاضر برای یکصد نفر از بانوان استان زمینه اشتغالزایی فراهم شده است.

وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: از پنجاه بانوی مشغول به کار در این کارگاه 40 نفر سرپرست زن خانوار خیاط و 10 نفر هم دختران جوان، دانشجو و فارق التحصیل هستند که کارهای بسته بندی و آماده سازی ها را انجام می دهند.

این مسئول تصریح کرد: پنجاه بانوی سرپرست خانوار دیگر هم که برای حضور در محل کار به علت دوری راه یا داشتن فرزند بیمار و غیره مشکل داشته اند از ظرفیت های آنان بنابه استعداد هرکدام استفاده شده به گونه ای که در زمینه هنرهایی که یاد دارند ابزار برایشان خریداری و با اعطای وام به آنها مشکلاشان تا حدودی حل شده است.

موذن ادامه داد: در این راستا از ابتدای سال 95 تاکنون به 700 نفر از بانوان سرپرست خانوار تا سقف دو میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه از طریق اعضای هیئت مدیره این موسسه تحت عنوان صندوق جاریه اعطا شده است.

مدیر عامل این موسسه خیریه فعال در ادامه ضمن گلایه از عدم حمایت مسئولان ادارات و نهادها در راستای واگذاری کار تهیه و دوخت فرم اداری یا مدارس به موسسات خیریه گفت: در استان سیستان وبلوچستان خیری برای خرید چرخ اقدام نکرد حتی برای دادن لباس هم کار را به سختی از مدارس، بیمارستان ها و غیره می گیریم؛ نمی دانم چرا کار را به خیریه ها واگذار نمی کنند و فرم های مدارس یا ادارات گاها از سایر استان ها وارد این منطقه می شود.

وی در ادامه در خصوص تحقق شعار سال نیز بیان کرد: در راستای تحقق حمایت از کالای ایرانی قرارداد شرکت ها همه از جنس پارچه های ایرانی است حتی پارچه هایی که خودمان از کارخانه های اصفهان و یزد خریداری می کنیم هم همه ایرانی است که دارای کیفیت خوب و عالی هستند.

مدیرعامل این موسسه خیریه خاطر نشان کرد: در این موسه تاکنون علاوه بر اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار اقدام به رهن خانه و پرداخت کرایه آن و تهیه لوازم ضروری نظیر یخچال، گاز، فرش، تلویزیون و غیره هم شده است.

در پایان گفتنی است از آنجایی که ایجاد کارگاه های کوچک تولیدی یکی از طرح هایی است که می تواند اشتغالزایی مناسبی را برای افراد جویای کار به خصوص در استان پهناور سیستان وبلوچستان داشته باشد راندمان تولید این کارگاه در صورتی بالا می رود که مسئولان از آنها حمایت و کار دوخت و دوز فرم های اداری، مدارس یا بیمارستانی را به آنها واگذار کنند.

گزارشگر: نجمه خسروپرست

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.