1399-04-15 11:31
1643
0
69275
نماینده گرگان و آق قلا خطاب به ظریف :

5 ماه است مرز ایران – ترکمنستان تعطیل است / از کدام صادرات سخن می گویید

نماینده گرگان و اق قلا در جلسه امروز مجلس خطاب به ظریف گفت : 5 ماه است مرز ایران – ترکمنستان تعطیل است ؛ از کدام صادرات سخن می گویید.

به گزارش گلستان ما ؛ رمضانعلی سنگدوینی نماینده گرگان و آق قلا در جلسه امروز صبح مجلس (15 تیرماه) خطاب به جواد ظریف وزیر امور خارجه گفت : استان گلستان که دومین استان کشور در پرورش مرغ است، به ترکمنستان صادرات مرغ ندارد

وی با اشاره به اینکه چرا مشکل گازی ایران و ترکمنستان تاکنون حل نشده است ، گفت : ۵ ماه است که مرز ایران و ترکمنستان تعطیل است ؛آنگاه شما از صادرات می‌گویید این صادرات کجاست .

سنگدوینی اضافه کرد: با وجود اینکه حدود ۳۵ درصد مردم گلستان سنی و ترکمن هستند نمی‌توانند ارتباط اقتصادی و تجاری خوبی با ترکمن‌ها برقرار کنند، آنگاه شما از صادرات می‌گویید این صادرات کجاست.

نماینده مردم گرگان و آق قلا و عضو کمیسیون انرژی خاطرنشان ساخت :آقای ظریف اعلام کرد که سیاست‌هایشان همیشه موفقیت آمیز است و دائما ژست موفقیت را می‌گیرند اما در مسیری که طی کردند منفعلانه بودند.

انتهای پیام /

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.