به علت نبود اینترنت، دختران محصل روستای بسطام دره شهرستان مراوه تپه مجبور هستند در سرما و بارش باران کوهنوردی کنند.
به گزارش گلستان ما، از اجرای طرح USO مخابرات در شش روستای شرق مراوه تپه ( روستاهای گوگدره، پست دره پایین، بسطام دره، دادلی غزنین، مردم دره، عطاجان قربانی) حدود هفت سال می گذرد.
طرحی که در سال 92 به صورت ضرب الاجل در این شش روستا اجرا شد.
با اجرای این طرح روستاهای فوق که فاقد پوشش دهی آنتن بودند خدمات همراه اول از روی آنتن دهی سیم کارت سیار (WLL ) فعال شد و فقط قابلیت تماس برای اپراتور همراه اول و سیم کارت سیار (WLL) را فراهم کرد و فاقد هرگونه خدمات اینترنتی بود
اهالی روستاهای فوق که تا آن زمان فاقد هرگونه پوشش دهی بودند با اجرا شدن این طرح دلشان به همان یک خدمت تماس صوتی از طریق آن اپراتورها خوش بود.
روزها، ماهها و سالها گذشت و خبری از اضافه شدن به خدمات اپراتورها از قبیل اینترنت نشد.
بعد از گذشت حدود هفت سال از اجرای این طرح مخابرات، اینترنت این روستا ها را به حالت اینترنت پایه(E) فعال کرد.
حالا نمی دانیم چند سال دیگر باید بگذرد تا اینترنت این روستاها (3G) یا (4G) شود.
از زمانی که آموزش دانش آموزان به خاطر بیماری منحوس کرونا مجازی و برنامه شاد مطرح شد؛ تفاوت سرعت حالتهای مختلف شبکه های همراه اول احساس شد و برای خیلی از دانش آموزان، فرهنگیان و والدین ، فعال شدن اینترنت پرسرعت در این روستاها یک آرزو است.
برای همگان این جای سوال است که مخابرات چرا از همان ابتدا وقتی یک طرحی را اجرا می کند در همان زمان تمامی قابلیت های یک اپراتور را فعال نمی کند؟.
حالا اهالی این روستاهای فاقد اینترنت از مسئولین درخواست افزایش سرعت اینترنت را دارند؛ خواسته ای که نیاز دانش آموزان و آینده سازان این کشور است.
انتهای پیام/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد