در روزهای اخیر برخی از شهروندان ترکمن نشین با ارسال مطالبی از پخش سرودهای ترکمنستانی در رادیو گرگان ترکمنی گلایه کردند.
چرا رادیو گرگان ترکمنی این کار را می کند ؟
رادیو گرگان در برنامه های ترکمنی خود بنام " سایرایار الکام " که برای ترکمن های ایران پخش می شود هر روزه ترانه های پاپ هنرمندان ترکمنستانی را پخش می کند!
سوال من به عنوان یک خواننده ترکمن ایرانی این است که مگر در آرشیو رادیو گرگان آثار هنرمندان ایرانی کم است که این کار را می کنند؟
چرا صدا و سیمای گلستان این کار را می کند ؟ این کار باعث می شود که هر روز تعداد زیادی از ترکمن های خودمان به رادیو زنگ می زنند و درخواست پخش ترانه های خواننده های ترکمنستانی را می کنند!
چند وقت بود این کار قطع شده بود اما باز هم تازگی ها شروع شده است . مگر رادیو عشق آباد آثار هنرمندان ترکمن ایرانی را پخش می کند که صدا و سیمای گلستان این کار را می کند ؟
چرا با دست خودتان دارید ترکمن های ایران را به سمت ترکمنستان متمایل می کنید ؟
یوسف از گنبد
مطلب مرتبط:
پخش ترانه های خوانندگان ترکمنستانی از واحد ترکمنی رادیو گرگان
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد