1399-08-13 10:55
2108
0
71360
بازخوانی گلستان ما از جنایت آمریکایی ها در منطقه؛

چاه های آرتزین آمریکایی عامل کم آبی استان گلستان/ جنایت آمریکا علیه دانشمند گلستانی کاشف درمان سرطان

منطقه گرگان و دشت که قبل از سال 77 از آن ها با عنوان شرق مازندران یاد می شد با وجود جغرافیا محدود اما با توجه به ظرفیت های طبیعی مناسبی که دارد از دیرباز مورد توجه استعمارگران و حتی خوش گذرانی های پهلوی اول و دوم در منطقه بوده است.

به گزارش گلستان ما، همه نقاط ایران اسلامی طعم غارت های آمریکا در زمان شاهان گذشته را چشیده، از شمالی و جنوبی ترین نقاط کشور تا شرق و غرب همه نقاطی هستند که آمریکا در راستای منفعت طلبی خود ضررهایی را به آن ها وارد کرده است.

در زمان پهلوی این استعمارگری و استثمارطلبی به اوج خود رسیده بود تا جایی که پس از کودتا سال32 محمدرضا شاه دیگر کاره ای در کشور نبود و هر طرح اقتصادی در کشور رخ می داد یک سر ماجرا مستشاران انگلیسی و آمریکایی بودند.

مسئله ای که باعث شده همیشه ملت ها پیروز یا شکست خورده باشند یادآوری یا فراموشی تاریخ گذشته خود بوده است، یادآوری تاریخ همیشه باعث شده تا دوست و دشمن نمایان شود و مردم نیز در زمان های متناسب رفتار مناسبی داشته باشند.

منطقه گرگان و دشت که قبل از سال 77 از آن ها با عنوان شرق مازندران یاد می شد با وجود جغرافیا محدود اما با توجه به ظرفیت های طبیعی مناسبی که دارد از دیرباز مورد توجه استعمارگران و حتی خوش گذرانی های پهلوی اول و دوم در منطقه بوده است.

بازخوانی جنایات آمریکایی ها در منطقه خبرنگار ما را بر این واداشت تا در آستانه 13 آبان ماه سراغ غلام رضا خارکوهی تاریخ نگار مطرح گرگانی برود تا بازخوانی از جنایت های آمریکایی ها در منطقه گرگان و دشت داشته باشد.

خارکوهی در گفت و گو با گلستان ما، اظهار کرد: آمریکایی ها قبل از انقلاب در گرگان و دشت حضور داشتند اما کنسولگری و مرکز فرهنگی رسمی نداشتند.

این تاریخ نگارگرگانی با اشاره به دخالت های آمریکایی ها در امور نظامی، گردشگری و اقتصادی اذعان کرد: بعد از کودتا 32 آمریکایی ها به دنبال این بودند خود را محبوب ملت جلوه دهند به همین جهت کارهای کشاورزی را در منطقه انجام دادند تا در ظاهر زمین های کشاورزی منطقه را پر محصول کنند.

وی افزود: رفتارهای خسارت بار آمریکایی ها همچنان دامن گیر منطقه است و آمریکایی ها نیز اقدامات کشاورزی خود را تحت پوشش اصل 4 ترومن انجام می دادند که یکی از این کارها احداث صدها چاه آرتزین در منطقه بود که در 365 روز آب از آن ها فوران می کرد.

خارکوهی با اشاره ظاهرگرایی آمریکایی ها در اقدامات کشاورزی عنوان کرد: پشت این کارهای زیبا این بود که چاه های آرتزین شش ماه سال برای کشاورزی روشن بود در بقیه روزهای سال آب را به هدر می داد و حتی یک شیر فلکه نداشت که فشار آب را قطع کند که باعث می شد تا به مرور زمان سفره آب های زیر زمینی گرگان ته نشین شود.

تاریخ نگار گرگانی با بیان اینکه در آن روزها نیازی به چاه های آرتزین نبود، بیان کرد: آب های سطحی، رودخانه ها وجود داشتند و کانال های آب و چشمه آب به خوبی کشاورزی منطقه را تامین می کردند.

وی ادامه داد: امروز یکی از علل اصلی خشکسالی اراضی کشاورزی نتیجه اقدامات آمریکایی ها است که حدود 60 سال پیش انجام دادند که باعث خشکسالی گسترده در منطقه شد.

خارکوهی با اشاره به دیگر جنایات آمریکایی ها در منطقه گرگان و دشت ابراز کرد: آمریکایی ها در دهه 40 که رونق کشاورزی بود چند آفت کشاورزی با عنوان کرم های ساقه خور و کرم های خاردار را به جان محصولات کشاورزی انداختند تا محصول پنبه و شالی را به شدت دچار افت تولید کنند.

تاریخ شناس گرگانی تصریح کرد: دهه 30 ایران در حوزه گندم و برنج خودکفا بود اما در دهه 50 به واردکننده گندم و برنج تبدیل شده بود که باعث می شد ارز بسیار زیادی در قبال سموم و اجناس بی کیفیت از کشور خارج شود.

جنایت آمریکا علیه دانشمند گلستانی کاشف درمان سرطان

پنج سال پیش با تز دکتری وارد حوزه پزشکی و سلامت شد؛ نانوبیوتکنولوژی در آنزیم های انسانی تکنیکی که کاربردهای زیادی در روش های درمانی نوین دارد، با چند نفر از دوستان دکتری  اش بیوتکنولوژی تصمیم گرفتند روی درمان های جدید سرطان کار کنند.

بعد از تحقیقات روی این موضوع در دانشگاه شریف یک فرصت پژوهشی در دانشگاه هاروارد برای کار روی این موضوع تعریف شد که هاروارد را می توان سرآمد حوزه ایمیونوتراپی دانست این یک فرصت بزرگ بود، امکانی برای انتقال یک دانش و فناوری نو در حوزه سلامت که می توانست جان خیلی از هموطنان را نجات دهد.

ماجرای فرودگاه

سید محسن دهنوی با آن که ویزایش را گرفته با هاروارد از طریق ایمیل مکاتبه می کند تا از شرایط جدید بپرسد، روابط عمومی دانشگاه می گوید مشکلی نیست چرا که شما ویزا دارید.

دوشنبه ۱۰ جولای ساعت 5 صبح از فرودگاه امام به دوحه و از آنجا به بوستون حرکت می کند. در فرودگاه بوستون و در کریدوری که برای اتباع ایرانی اختصاص داد شده سوالات افسرها پلیس آمریکا شروع می شود،  دهنوی می گوید افسر  مسئول بعد از چک کردن مدارک یک فرم جلوی به او می دهد تا  مشخصات تکمیلی را بنویسد.

اما نکته غیرعادی فرم این است که شناسه و رمزعبور همه شبکه های اجتماعی که عضوشان است را هم می خواهد،افسر اصرار کرد که این یکی از مراحل قانونی است به اجبار فرم را تکمیل می کند، موبایل و لپ تاپ او هم با رمز ورود از او گرفته می شود.

افسر می رود این بار با چند نفر دیگر که ظاهرا ارشدتر و از اف بی آی هستند باز می گردد به او می گویند  در دوره دانشجویی عضو گروه های مذهبی بوده است دهنوی باز هم تایید می کند و این را موضوعی روشن می داند که با  با یک سرچ گوگل هم پیدا می شود.

 در نهایت به او گفته می شود درست است که او رزومه و کارنامه علمی خوبی دارد، و از طرفی دانشگاه هاروارد هم تایید شده و به او پوزیشن داده شده است آنها هم می دانند موضوع کاری کاملا بشردوستانه و غیرحساس است، ولی ورود او با پروتکل های امنیتی همخوانی ندارد و نمی توانند به او اجازه ورود بدهند.

دهنوی را همراه با خانواده که سه کودک خردسال هم عضو آن هستند به یک اتاق کوچک که تنها چند صندلی و یک سرویس بهداشتی داشت هدایت می کنند، دهنوی می گوید نزدیک به سی ساعت در اتاق بودیم. چند بار تقاضا کردم به ما اجازه تماس با خانواده یا وکیل داده شود اما اجازه ای در کار نبود.

بچه های کوچک که بیش از دو شبانه روز در هواپیما و فرودگاه سرگردان بودند، حسابی کلافه شده بودند و نگرانی خانواده را بیشتر می کردند. در نهایت این ساعات سخت و پر استرسی در 9:20 شب به پایان می رسد و دهنوی همراه با خانواده با هواپیمای قطری به سمت ایران بازگردانده می شوند، لپ تاپ و گوشی دهنوی را هم توسط پلیس ضبط می شود.

دهنوی دانشمند گلستانی دوره دکتری خود را با معدل ۱۸.۷۰ و پایان نامه با درجه عالی در دانشگاه صنعتی شریف تمام کرده است.

هدف از این کار پروژه و سفر انتقال دانش یک روش درمانی فناورانه سرطان به ایران بود که با ممانعت دولت آمریکا مواجه شود، متاسفانه هنوز در کشور ما روش های قدیمی درمان مثل شیمی درمانی و رادیوتراپی رایج است که روش هایی هستند که هم درصد موفقیت پایینی دارند و هم عوارض جانبی زیادی دارند.

در روش ایمیونوتراپی به جای استفاده از یک داروی سمی که بافت سالم و ناسالم را با هم تخریب می کند خود سیستم ایمنی بدن تقویت می شود  تا بتواند با سلول های سرطانی مبارزه کن که آمریکا با این رفتار خود مانع تبادل علمی میان دانشمندان ایرانی و آمریکایی شد.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.